F.I.S.T.I.K,
selam kardes giflerin super sana zahmet benim içinde bir kai gif yaparmisin tskrler
Dj~£RTAN
Dj~M£HM£T
BATMAN'DAN CANLI YAYIN
giflerin 100 kb fazla olmasa sevinirim kolay gelsin :thx:
RADYO SIRIN ABI TSK AMA RADYONUN YUZUNE KOYAMIYOM BUNLARI BUYUK GELIYOR 100KB DEN BUYUK RICA ETSEM KB DUSURE BILIRMISINIZ EMEGINE SAGLIK COK GUZEL OLMUSLAR WWW.edit.COM VE RADYOSIRIN BUYUK GELIYOR KB TESEKKURLER
Selamlar bana
1 DJ BEBİŞİM
2 DJ B@R@N
3 DJ ANATOLİA
4 GÖNÜL DOSTLARI FM'E HOŞGELDİNİZ
5 DJ EFSANE
DEGİSİK HAREKETLİ GİFLER YAPABİLİRMİSİNİZ
KOLAY GELSİN COK TESEKKÜRLER
DJ_GÜL_TANESİİ VE DJ_MASUM_SERSERİ SANA BIRAKIYORUZ HEPSİNDEN SENİN FİKRİNE GÖRE GÜZELLERDEN YAPARSANIZ BİRER TANE ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN EMEGİNE YÜREGİNE SAGLIK TŞK EDERİM KOLAY GELSİN ALLAHASMARLADIK @" .•:*¨`*:•. @.•:*¨`*:•@*¨`*:•.TESEKÜRLER.•:*¨`*:•."@" .•:*¨`*:•. @.•:*¨`*:•@ bash bash pai pai bys
vaybee43, eline koluna saglik gifler güzel olmus ama bazilari 100 kb buyuk buyuk olanlari radyo sayfasinda kulanamiyoruz bide ~**DJ-LAKİN**~ Dj~MEHMET ikisi içinde degisik turden bir kaç çesit yaparsaniz sevinirim simdiden tskrlerimi sunuyorum kolay gelsinn kib aeol byee
banada goze en ıyı sekılde hıtap edecek canlı renk ve ısıltılı seklde dj.ugur ve trabzon-fm yazısı ıstıorm kactane yazabılrsenıs sımdden tesk kurlerımı sunuyorum kolay gelsın ...
arkadasım cukurköyfm ailesi olarak bizlerede birseyler yaparsanız çok memnuz oluruz simdiden tskler süpersiniz.
djlerimiz DJ ŞULE ,DJ SUU, DJ ARAZİ DJ GÜL, DJ BAYRAM,DJ ERKAN,DJ KEREM,DJ MUHİTTİN,DJ ERTUGRUL,DJ ANGARALI
BİRDE RADYO CUKURKOY FM YAZARSANIZ SEVİNİRİM TESEKKÜRLER.
F.I.S.T.I.K, önceliklen yapmis oldugun giglerden dolayi çok tskr ediyorum bi ikitanesi ikitanesi kb buyuk yayinda iken almiyor sizden bir ricam daha var mumkunse eger ~**DJ-LAKİN**~ Dj~MEHMET ikisi içinde degisik turden bir kaç çesit yaparsaniz sevinirim simdiden tskrlerimi sunuyorum kolay gelsinn kib aeol byee
selam arkadasım senden rıcam olacak eyer mümkünce halkanınicinde dönen dj kardelen yaparmısınız ayrı ayrı 4 rek sımdıden tesekür ederım sızı yoruyorum umarım kızmadınız kendım yazmak ıstıyom ama beceremıyom