Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Besiktas [ TEMA ]
Ben aslinda GS liyim ama bir arkadasim benden BJK temasi istedi onun istegi üzerine yapilmis bir tema. Sizlerlede paylasmak istedim. Begeninize...
ikizler-fm belirtilen dosyaları ekledi:
Besiktas.fcp
(565 Byte - 371 defa indirildi - en son: 23.01.2026, 05:19)
Kuslar ayaklariyla, insanlar dilleri ile yakalanirlar...
OOff gönLüm gaLatasarayLı ama bayıLıyorum bu renkLere. emeğine yüreğine sağLık çok güzeL oLmuş. :up:
besiktas kardes takim severim bir cimbomlu olarak
güzel olmus emegine saglik..
ikizler-fm , paylasim icin tskrler
guzel calisma olmus
giris,renk vs. biraz daha belirgin olsaydi dahada iyi olacakmis :up:
Emeğine sağlık güzel olmuş bende bir GSli olarak beşiktaşı severim
guzel olmus ama ben galatasaraylıyım olsun hepsi bişzim takımımız enmegıne saglık
tskler cok guzel olmus ellerine saglık :h050:
yorumlariniz icin tskler arkadaslar...
ben nasıl bunu nasıl tema olarak kullanacam
magmares , temanın fcpsini İndir butonundan indirin ve yayındayken bu işlemi yapın.
Linkteki anlatıma bakın---> http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&postID=40992#40992
Emegine Saglik..Süper Tema Olmus..
ikizler-fm emegine Yüregine Saglik güzel olmus Bir FENER BAHÇE 'li olarak tebrikler
İşte benim takımım bea
Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]