Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yaren_70, ne kodu ? fcpsini soruyorsanız resmin altında İndir var oradan indirebilirsiniz. Eğer urlsini kastettiyseniz o da bu http://www.starradyo.de/upload/12/11838_islamibrus.jpg
Ama fcpsi hazır halde altında ordan indirebilirsiniz.
deniz temaya yine dicek söz bulamıyorum hep aynı
şeyleri yazıyoruz ama, sende biliyosunki çok güzel.. Göz kamaştırıcı brushlarla çok şık bir tema olmuş ama ilahi eşliğinde tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu inan( Saolasın paylaşım için emeklerine sağlık
deniz temaya yine dicek söz bulamıyorum hep aynı
şeyleri yazıyoruz ama, sende biliyosunki çok güzel.. Göz kamaştırıcı brushlarla çok şık bir tema olmuş ama ilahi eşliğinde tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu inan( Saolasın paylaşım için emeklerine sağlık
Çok baaşrılı bir çalışma olmuş.
Genelde birçok efekler eklendiğinde bunları yerli yerine fazla kalabalık olmadan eklemek hüner isteyen bir iş.
Eline sağlık deniz.
Çok baaşrılı bir çalışma olmuş.
Genelde birçok efekler eklendiğinde bunları yerli yerine fazla kalabalık olmadan eklemek hüner isteyen bir iş.
Eline sağlık deniz.
Bende bu sözlere kesinlikle katılıyorum denizcik senin elinden çıkan her tema kuşkusuz çok güzel olmuştur bundan hiç şüphem olmuyor emeğine ellerine sağlık