Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
cok tşkr ediyorummmmm sagolunnnnnn emeginize sağlıkkkk bi süreee bisey istemiycemmmm))))))
kolay gelsin kardesim sizden ricam olacak ** dj @kserli ** yazabilirmisiniz dönerli olursa cok seinirim cok tsk eder saygılarımla
tesekkkurler fıstık elllerine sağlıkkk .çok beğendimmm
slm
kardes

bunun gibi kirsehirfm yazarsan menmun olurum tsk simdiden
rica edersem ayni bu nick gibi

((->*Dj_BiRBiLseN*<-)) nickini kahve rengi yaparmisin
cesitli kahve rengi olsun icinde éyer mümkünse tabi mümkün dilse sadece kahve rengi olsun birde ((~*Dj_SeNsiZLiK_ÖLüM*~)) bu herangibi bi renk olabilir simdiden tskler
SLM ARKADAŞIM DJ GÜL S!ZL£RL£ DJ GÜRHAN ŞEKLİNDE OLURSA ÇOK MAKBULE GEÇER ŞİMDİDEN TŞK EDERİM
DJ DUYGU S!ZL£RL£ DJ GÜRHAN GİBİ OLURSA SEVİNİRİM TŞKLER
DJ NURGÜL S!ZL£RL£ DJ GÜRHAN GİBİ OLURSA SEVİNİRİM BEYAZ RENK
MERCİİİ
DJ BUSE S!ZL£RL£ DJ GÜRHAN GİBİ OLACAK BUDA BİR ZAHMET ÇOK TŞK EDERİZ ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM
DJ GÖKTUG S!ZL£RL£ DJ GÜRHAN GİBİ OLACAK TŞKLER ELLERİNE SAGLIK BAY BAY
masumserseri,
arkadaşım bi yazının içinde tüm isteklerini yazsana her gif için ayrı ayrı neden yazıyosun
yazdıklarını topladım bir başlık içine isteğini yap bekle arkadaş sıradan yazıp geliyo zaten
masumserseri,
bak arkadaşım sana yazdığımı oku mesajlarını topladım ben bi başlık içine
düzeltme yapcaksan o başlığa girip düzeltme yap
sen hala yine alt alta üç başlık daha açtın onları sildim çünkü yukarda yazdılarının aynısı idi
birdaha ayrı başlık açıp devam edersen yukarıda yazdıklarınıda silmek zorunda kalcam bilgin olsun
ben 15 tane nick ismi yazdim arkadaşım sana
SADECE ONLAR VAR DJ İSİM VE SİZLERLE YAZIYOR 15 TANE BU KADAR TŞK EDERİM ARKADAŞIM NE ZAMAN OLUR BUNLAR ÇOK SÜRERMİ SORUP DURUYORLAR BANA BİR ŞEY SÖYLERSEN ZAMAN VERİRSEN SEVİNİRİM KOLAY GELSİN TŞKLER
ARKADASIM BANA CEVAP YAZACAKMISIN YAZMAYACAKMISIN
masumserseri bence sabirli ol bilmem sabir nedir bilirmisin ellbet yapacakdirlar ama bu sekil dil sirada büsürü kisiler var bak bizlerde bekliyoruz bence saygi duy ve sirani bekle
dj adı : Bay-J
RADYO ADI : SELVİ-FM
selam kolay gelsin bana radyo banneri olarak MORAL FM ve DJ ANATOLIA sizler le(kirmizi siyah ve hareketli lütfen) yaparsaniz sevinirim