Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa öldüm yaa gulmektennnnnnnnnn
gecmis olsun sana iyi geceler dilerim kib aeol.
ama halını bı gorcektın asalet sende gulmekten bayıırdın daaaaa
tsklerrr sizlerde yaradanıma emanetsinizz bye byee
asalet bizim her temada bu olay oluyo aslinda,bi tema 45 dakika da fcp olur mu,ama bizde oluyo,cünki nisa begenmiyo son anda buluyo biseyler
NEDEN TAM OLSUN DIYE
YANLIS YAPMIYORSUNUZ BENCE
birde söyle bisey var.ben radyoyu aciyorum fcp yapmak icin,geliyo basliyo sarki istemeye,diyorum ya bi git fcp yapiyoz burda sarki sirasimi simdi,o zaman da küsüyo birde ona ugras barismak icin.olmadi caldigim sarkiyi begenmez ayriyetten bide ona küser,bizim fcp dogal olarak 45 dakikayi geciyo
hAHAHAHA ANLASILDI SIMDI
ALEMSINIZ IKINIZDE
valla ya hec sorma,biz bu sekilde ne temalari sildik yanlislikla,yada yaptigimiz temayi kaydetmedigimiz cok oldu,ama yinede laf aramizda kalsin o benim canimm,aman duymasin simarir yoksa, zaten kolu agriyo onu dert ettim ben
SEN DEMSENDE BILE ANLASILIYOR
AMA COK SIRINSINIZ IKINIZZ ALLAH BOZMASIN...
GECMIS OLSUN NISAYA INS CABUK IGLESIR...
ARADA DUYMAK GÜZELDIR ÖYLE DEME

simarinca hic cekilmiyo valla,
amin insallah bozulmaz hic,bizimde tek temennimiz o.
evet cok sirin gibi duruyoruz,aslinda hayati dolu dolu yasamaya calisiyoruz,sorunlari dertleri bi kenara birakarak sadece gülebilicemiz seylere bakiyoruz,tskr ederiz düsüncen icin..ALLAH herkese nisa gibi insanlarla tanismayi nasip etsin
AMIN INSS
ALLATURKADA BIR KAC DOLU VAR

TANSIDIGIMA COK MEMNUN OLDUM HEPSIYLE.. AMA EN BASDA BURC ADASIMLA

SANKI KENDIMLE KONUSUYORUM
HEHE O KENDINI BILIR
valla ben bilemedim kim oldugunu,neyse o kendi biliyomus zaten kim oldugunu 
öyle insanlarla tanismak gercekten güzel bisey,insana herseyi unutturuyolar,yaslandirmiyolar
KESECEKMIS BENI SÖYLERSEM
o zaman sen hic söyleme en iyisi,durduk yere kesilme.
bütün allaturkaa ya iyi geceler,bugun cok yorulduk azcik da dinlenelim artik,hersey gönlünüzce olsun,
YUK SAKA YAPIYORUM
KESILMEKDE ISTEMEM
HEHE
Hu HU Cafeciler Bu Gün Kahveler Benden
z Uykumuz Acilsin
Ben fazla lak lak etmesini beceremem ama sessizce seyrederim sizleri :roll:
selam.bir mesaj yollamak icin verdigim emeklere bak ya..zor buldum burasini