Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Tema Şablonları-2 [By Deniz]
Aslında forumda çok güzel şablonlar var benim şablonlarım yanlarında çok basit kalıcak ama :roll: Bende kendi hazırladığım stillerden bir kaç şablon hazırlamak istedim. Umarım birilerinin işine yarar :oops:
eline sağlık deniz. forumda tema yapamayan arkadaşları düşününce bunlar harika olcak. hepside çok güzel. Ellerin dert görmesin. Tebrikler.
*Deniz*, Senin hazirladigin Sablonlari herkeS iStedigi gibi düzenleyebilir o yüzden cok kullaniSli Sade olmaSi avantaj kendi temaSini yapmak iSteyenlere :up:
*Deniz*, emegine saglık çok güzeller SheKerLee, dedigi gibi herkes istegi dogrultusunda düzenler inş birini düzenler gönderirim buraya paylaştıgın için tşk ederim
Teşekkür ederim yorumlarınıza.
Evet bende özellikle sade hazırladım tema yapmayı öğrenmek isteyenler için. Kendilerine göre düzenler isteyenler

Umarım birilerine faydalı olur bu paylaşım.
1 numaralı sablonu düzenledim. Umarım begenilir.
bu sablonu hazırlayan *Deniz* arkadaşamıza teşekkürler.
*Deniz* & EviL
Ayy bu benim şablonummu gerçekten herhalde bu kadar müthiş düzenlenebilirdi bu şablon süper olmuş ya emeğinize sağlık.
Harikaa Görünüyor Ciden..
Emeginize Saglik..Tskler Deniz Paylasim Icin..Sade Ve Cok Güzel..Ben Kulancam
Ayy bu benim şablonummu gerçekten herhalde bu kadar müthiş düzenlenebilirdi bu şablon süper olmuş ya emeğinize sağlık.
Bir örnek olsun istedim
. Begenmene sevindim deniz. Güle güle kullansınlar arkadaşlar.
*Deniz*, hepsi birbirinden guzel olmus
emegine saglik
güzel güzelde.bide du photofiltreyle.nasil yaptiginizi videolu anlatsaniz.dahada harika olcak.bizde burda catliyak walla:-))))
güzel güzelde.bide du photofiltreyle.nasil yaptiginizi videolu anlatsaniz.dahada harika olcak.bizde burda catliyak walla:-))))
iyide missi, forumdaki en "eski" anlatim zaten photofiltre'yle yapilmis
buyur sana link:
http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…tID=16454#16454
*NOT: videoyu izlemek icin divx kurulmus olmali, baslik altindaki topic'ler faydali olucaktir
slm emeklerine saglik cok guzel hepsi ben bu sablona bir tema hazirladim ama program olmadigi icin sadece resimler ekledim eger isterseniz size verebilirim degerlendirirseniz
paylasımın ıcın tskler *Deniz* tema yapan arkadasların cok isine yariyacaktır eminim
*Deniz*, hepside cok güzel olmus emegine saglık her biri için ama özellikle ben farkli renk secenekleri sundugun için tesekkür ederimm sagol
harikasinnnn emegine saglkikk harika sablonlarrr
ya diyecek 1 soz bulamiyorum
harika emegine saglik deniz
Resimler hiç gözükmüyor malesef..
canem, photobuckette limitim dolduğu için bir süre bazı resimler görünmücek. Bundan payını şablonlarda almış üzgünüm

Başka bir yere yükleyip düzeltiyorum hemen
Edit
Linkler yenilenmiştir!