Zitat von »"anjin"«
selam arkadaşlar bende ASYA ismini istiyorum kırmızı ve beyaz renklerde olursa sevinirim

Zitat von »"((medine))"«
vaybee43, öncelikler tesekkürler paylasimlar güzel bu isimleri nasil yapiyorsun programi varsa buraya eklersen bizlerde faydalansak cok sevinirim eger olmaz dersen o halde sarili bir medine ismi istiyorum simdiden Allah razi olsun

Zitat von »"usta_37"«
ÜSTAT SENDEN Bİ RİCAM DAHA VAR BANA( DJ ADEM TUNÇ) (DJ CAKIR) VE (DJ ROMANTİK) YAZARSAN SEVİNİRİM CEŞİTİ BOL TUTARSAN COK MAKBÜL GECER) TŞKLER EMEGİNE SAGLIK

Zitat von »"karakartal4444"«
selam vaybee abi bana
1-) Dj Şule
2-)Dj Seyhan
yaparmısın tşkler

Zitat von »"asd54asd54"«
selam arkadasım elıne saglık bılıyom senı yoruyoz ama
sana zahmet olmazsa dönen dj yaparmısın dj yagmur ve dj kardelen diye simdiden tesekür ederım ayrı ayrı 3 tane yaparsanız sevınırım umarım cok olmuyomdur yasamınızda basarılar sımdıden tesekür ederım elıne saglık

Zitat von »"*karrtanesi*"«
rica etsem dj karrtanesi yazabilirmisiniz en bol çeşitinden şimdiden teşekkür ederim :harika:

Zitat von »"ecihan753"«
bende donen dj ismi yazdirmak istıyorum yardım cı olurmusunuz dj talia olarak yazarmısınız

Zitat von »"sempatikradyo"«
slm kardes ben kadir mumkunse bı kac gıfler yazdırmak ıstıyorum bu gun uye oldum daha once bızım dj sıze yazılar yazdırmıs cok guzel olmus hepside bende rica edecegim simdiden tsker emeginize saglik ( admin sizlerle) (dj aygiz) (www.radyosempatikfm.tr.gg hos geldiniz) (dj admin canlı yayın afyondan) sekıllı bısıy olursa sevınırım mesela renklerı kenar kırmızı ortası sıyahımsı olursa iyi olur kafanıza gore ayarlayın sizin yaptiklariiz süper oluyor kolay gelsin