ya zerobilgin ne alaka bu msj buraya attin anlamis deilim..
konulara bakmadanmi atiyon yada sirf msj yazmak icinmi yazion ilginc bir durum ama yasina bakarsak belkide. ne yaptigini bilmiyon olabilir biraz okuda bisi yazarken nereye ne yazcan iyice bak ..
Trafik alabilmek icin gereksiz baslik acanlarin ve gereksiz cevap yazanlarin Mesajlari silinecek,
gerekirse trafigi sifira indirilecek ve uyarilacak, 3 kere uyarilan üye banlanacak
seni ikinci defa uyarmiyacam, trafik alabilmek icin bu sacma cevabi verdigini biliyorum
uyyyyy AL-PI yeni okudum senin yazdigin vay vay vay gec bakem dalgani sen ama mutlaka bende bir gün ögrencem kekelememeyi oh be ne zor bir kelimeymis zor yazdim :blush2:
tema hazirliyoruz ama boyutu mu büyüktür nedir bilmiyorum sizlere gönderemiyorum.Sizin temalariniz byte olarak yer kapliyor.Sıkıstırma falan mı yapıyorsunuz?
temalarr harika emeginize saglik..su trafik isi de gercekten cok iyi olmus insan bir sey elde edecekse bunda onun da biraz katkısı olsun canım.Yatarak basarıya ulasan tek mahluk tavuktur. Saygılarımla...
tema hazirliyoruz ama boyutu mu büyüktür nedir bilmiyorum sizlere gönderemiyorum.Sizin temalariniz byte olarak yer kapliyor.Sıkıstırma falan mı yapıyorsunuz?
temanin resmini göndermiyeceksin, sade .fcp belögesini, bu genelde 0,3 -1KB arasi olur.