Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
tamam iyi herşey güzelde o kodu bulamıyommmmmmmmmmmm öle bi kod yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk adminin koyduğu indexi indirdim edit dedim sonra normal internet sayfası gibi açıldı bende butonlara çift tıklayarak sadece linkleri deiştirdim sid'le alakalı bi şey yok

anlayan birisi msn'mi eklesin yhaa
edit@hotmail.com
Burdakinde sadece index görünümünü oluşturan araçlar var
ftp'yi açıyorsun radyo.html dosyanı buluyorsun içine düzenledigin indexi yapıştır
Ama düzenlemiş oldugun indexde böyle bir yer var :burda:
[code:1]<td><IFRAME height="602" width="802" src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx?sid=123456" scrolling="no"></IFRAME><br></td> [/code:1]
sid:sizin radyonun sid numarası gelicek 123456 degil
biliyorum sid ne demek olduğunu ama anlatamıyorum şimdi hazırladığım indexi editliyorum ama sid yok sayfa açılıyo normal biri msnyi eklesin anlayanda anlatıyım derdimi
sid yoksa bu gördügün kodu ekle o zaman sende :up:
yha bi msn mi eklermisiniz orda konuşalım benim kafa bulandı tamamen nereye ne ekliyeceğimi şaşırdım
buldum arkadaşlar çok teşekkürler sayfayı not defteri olarak açınca oldu kusura bakmayın rahatsız ettim
arkadaslar ben bunlari indirdim ama nasil yapicami bilmiyorum radyoyu actim hem görünüm olarak kücük hemde ben o radyoyu az once indirdim portala nasil kaydetcem bana bu konuda yardımcı olursaniz sevinirim
Sayın Administrator öncelikle elinize ve emeginize saglık ben indirdim ve acemi olmama ragmen kurdum benim sizden istegim yapabirseniz kafamda canlandirdigim birkac dügme sevinirm.
birde sorum olacak radyoyu test ettim radyo ortali duruyo sayfa acilinca çokda güzel oldu bence.
ama DJ olarak actigim zaman radyonun sayfasini göremiyom ve sola yasli aciliyo radyo temasi normalmi dilim döndügünce anlatmaya çalistim tsk.
KUZGUN2,
dj ler yayini flatcast üzeri alir, ve o sayfayi dj den haric kimse görmez, bu yüzden görünümün bir önemide yok.
ziyaretcilerine kolay kullanabilecekleri bir sayfa sunman yeterli!
ASENA yardımlarin icin tskler
Sayın Administrator öncelikle elinize ve emeginize saglık ben indirdim ve acemi olmama ragmen kurdum benim sizden istegim yapabirseniz kafamda canlandirdigim birkac dügme sevinirm.
birde sorum olacak radyoyu test ettim radyo ortali duruyo sayfa acilinca çokda güzel oldu bence.
ama DJ olarak actigim zaman radyonun sayfasini göremiyom ve sola yasli aciliyo radyo temasi normalmi dilim döndügünce anlatmaya çalistim tsk.
KUZGUN2,
dj olarak radyonuzu açtığınızda sadece kendi açtığınız temayı görebilirsiniz ancak indeksi yani radyo dinleme sayfanızı görebilmek için radyoyu bir dj ye devredip ondan sonra siz dinleyici olarak girdiğinizde sitenize koyduğunuz o indeks görüntüsünü görebilme şansızınz var
başak türlü malisef görseniz dahi radyonuzun açık olduğunu siteden göremezsiniz
yani hem yayın yapmak hemde dinlemek gibi bi seçeneğiniz yok
öyle bir imkan yok malisef :up:
Edit
portal icin eksik buton olursa istek üzeri yapabilirim!
yukardakiler gibi!
sayin admin yaziniza istinaden bir 2 buton isteyebilirmiyim dedim anlasilmadi heralde. eger mümkünse kafamda buton isimleri var 2 veya 3 tane sevinirim
KUZGUN2, bak yukarda beratcan demi$ ya imkan yok diye
KUZGUN2,
butonlarin üzerinde ne yazacagini bildirirsen elbet bir yapan cikar
superr fm ve gencebayfm butonlari istiyom
çok tşk ler biraz işlerim vardi sayfaya girememiştim sayin admin
ellerinize saglık