Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
vaybee kardes yukarda yanan sönen vaybee ve yanında fıstık yazıyoyaaa işte onlarda yaparsan sevinirim bana Dj KATLAN Dj EMRE diye teşekkürler
www.edit.com
dj aranıyor !!!
--------> Beratcan
dj erkan, konu başlığında dj ilan bölümü yazdığını sanmıyorum
elinize emeginize saglık çok teşekkür ederimm
MERHABA
BENIM ADIMDA EMIR
LÜTFEN BANADA GÜZEL BIR IKI TANE NICK YAZARMISIN UMARIM DIKATE ALIRSINIZ TSK EDERIM
s.a hocam Dj Aykıs adında Mavi yesil Kırmızı gifler
yapabilirmisiniz simdiden tesekkür ederim ve tüm alaturka üyelerinin bayramını kutlarım örnek olarak ilk sayfadaki aleyna formatında yaparsanız sevinirim
s.a hocam Dj Aykıs adında Mavi yesil Kırmızı gifler
yapabilirmisiniz simdiden tesekkür ederim ve tüm alaturka üyelerinin bayramını kutlarım örnek olarak ilk sayfadaki aleyna formatında yaparsanız
iyi günlerde kullan iyi bayramlar
hadi istekler allalım yauu suan vaktim var hadin durman
hadi istekler allalım yauu suan vaktim var hadin durman
vaybee isdek isdemisin su gifleri yapdin ama hareketli sekilde yaparmisin lütfen tskler bak is buludúm sana
Dj_XxSeVdAm_AsKeRxX
Dj_Z_Hasretimsin_C
Dj_C.A.N.T.A.N.E.S.I
Dj_*GöZnUrUmSuN*
Dj_~EsRaReNGiZ_54*
Dj_*VaZGeCiLMeZiMsiN_C*
Dj_*ScHaTziM_54*
Dj_BiRBiLsEn
Dj_((-@*asi_melek*@-))
vaybee isdek isdemisin su gifleri yapdin ama hareketli sekilde yaparmisin lütfen tskler bak is buludúm sana
Dj_XxSeVdAm_AsKeRxX
Dj_Z_Hasretimsin_C
Dj_C.A.N.T.A.N.E.S.I
Dj_*GöZnUrUmSuN*
Dj_~EsRaReNGiZ_54*
Dj_*VaZGeCiLMeZiMsiN_C*
Dj_*ScHaTziM_54*
Dj_BiRBiLsEn
Dj_((-@*asi_melek*@-))
SELAM BANA SOYLE DJ.YAGMURYOLCUSU ADFINDA 2 3 TANE GİF YAPABILIRMISIN OZTURKCE.FM DJ YAGMURYOLCUSU ILE BERABERSINIZ OLARAK SIMDIDEN TSKLER