You are not logged in.

by_Loopus

Beginner

• "by_Loopus" started this thread

Date of registration: Sep 17th 2007

• Send private message

1

Friday, December 5th 2008, 9:37pm

BJK Tema by Loopus

Flatcast Kartallarına Bir Tema da Benden Hediye...
by_Loopus has attached the following file:
  • bjk tema.fcp (318 Byte - 355 times downloaded - latest: Jan 26th 2026, 5:47pm)

• "*Deniz*" is female

Date of registration: Feb 27th 2007

• Send private message

2

Friday, December 5th 2008, 9:40pm

by_Loopus, radyodan önizleme almışsınız sanırım ses çubuğu duruyorda diğer yerleri silinmiş sizemi ait bu tema :roll:

Temanın boyutları 800*600 olmalı ve başlık uygun değil bu konuyu okumanızı rica edicem http://www.allaturkaa.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=19614

by_Loopus

Beginner

• "by_Loopus" started this thread

Date of registration: Sep 17th 2007

• Send private message

3

Friday, December 5th 2008, 9:46pm

Bana ait olmasa burada benimmiş gibi paylaşmazdım dimi? Ufacık bir tema yüzünden insanların emeğini çalarak burada binlerce insana yalan söyleyemem. Bu hem ayıp hem de günahtır.

Evet tema bana ait ve kendi radyomdan aldım ön izlemesini de oradan aldım, maksadım radyomun ismini veripte reklam yapmamaktı. Maalesef bir yönetici olarak beni zan altında bıraktınız. Temayı istediğiniz boyuta getirmekle beraber bunun son paylaşımımım oldugunu bildiririm. Hepinize kolay gelsin...

• "60GeNCLiK" is male

Date of registration: Jan 1st 2008

• Send private message

4

Friday, December 5th 2008, 10:05pm

by_Loopus, Emegine SağLik Güzel PayLasim İçin Tskler

• "*Deniz*" is female

Date of registration: Feb 27th 2007

• Send private message

5

Friday, December 5th 2008, 11:02pm

by_Loopus, özür dilerim siz beni yanlış anladınız ben sadece size sordum sizi kırmak değildi niyetim kendine ait olmayan temaları daha önce bir çok üye paylaştı sizde bu hali ile önizleme ekleyince bende sorma gereği duydum böyle bir tepki vermenize gerek oldu evet tema benim demeniz yeterli olucaktı bende özürümü şimdi olduğu gibi dilicektim kusura bakmayın tekrar önyargım için özür dilerim!

ADIGE

Professional

Date of registration: Jul 16th 2008

• Send private message

6

Saturday, December 6th 2008, 1:40pm

emegıne saglık paylasım ıcın tesekkurler

• "Tirnali-57" is male

Date of registration: May 20th 2011

• Send private message

7

Sunday, August 21st 2011, 9:21pm

Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]

8

Sunday, August 21st 2011, 9:22pm

Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..

Katılıyorum :zipzip:
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]