selam arkadaşlar ben daha önce bir sitede dj lik yapıyordum şimdi kendim kurdum ama mikser dönmüyor başka arkadaş var o kendi bilgisayarında deniyor açılıyor sorun nerde burda gösterilen yoların bir kısmını denedim ama olmadı benim radyo f5 ve xp kullanıyorum çok acil cevap bekliyorum şimdiden teşekürler
sevez, nasil mixer donmuyor, daha aciklayici bilgi verirmisin,
ayrica her kullanici kendi bilgisayarinda ayri bir mixer ve tools acilir,
baskasinda acilan sende acilmaz yada bir radyodaki mixer ortak kullanilmiyor...
abi ya sorun radyo ile alakalı değil onun için öyle dedim şimdi ben daha önce bir yerde dj lik yapıyordum sonra ordan ayrıldım kendime site kurdum o sitedeyken onlar bana özel mikser yaptılar şimdi kendi kurduğum radyoda yayını alıyorum eklediğim parçalar dönmüyor hiç çalmıyor yani
sevez, oncelikle sunu diyeyim ben ABI degilim bu 1
2.ci ise resimdeki flatcast dj mixer ve tools,
eger sende bu mixer yoksa hangisi var,
sana ozel yapilan mixer nasil birsey...
sevez, butun sarkilardami yapiyor bu sorunu yoksa sadece birkac sarkidami
caldigin parcalarda turkce harfler varsa sarki ismini degistirip yeniden yazmayi dene ama turkce harfler kullanmadan..
merhaba arkadaşalar be n bu programı kurdum çalıştı ama efektlerin hepsi çalışmadı bende acaba bende mi bi sorun var yoksa programda kısıtlamamı var bilen varsa yardımcı olabilirmi... teşekkürler
keysunra, efektlerin biri çalışıyosa diğerleride çalışır tekrar deneme yap bi hata olmuş olabilir yada kaldır tekrar kur düzelir biri çalışıp diğeri çalışmama gibi sorun varsa yeniden kur kurulum hatası olabilir