Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
uufffssssss naapsam ki canım sıkıldıı kismeler var mıı ?????? ascık ip sekiyim barii birileri gelinceye kadar :roll: gelirse tabi birileri
:r050:
sil~~gi, uyyyy ben celdimmmmmmm
aayyyyyyyyy hg hahaha süpersin yaa gülümm canım sıkılıyordu fıkraları okuyordum ip sekerken haha sende al örgü ör

p
:c020: hihi
fikra hani bana bende isterimmm :d040:
uffss sevdagül de gitmiss fikralarda bitti naapsam ki ıımmmm üüffss
Geri Sayim basladi
Şafak 10 
Naber nasılsınız dostlar arkadaslar
selammmm ben geldim arkadaslar...gece gece bende ip sekem gece jimnastiği olur hem...hepinize iyi geceler :r050:
gece gece ip sekmek ugursuzlukmus benden demesi,bu arada ip sekmek ne oluyo 
ip atlamak degilmiydi o
)
slowcu, safak on hee hadi gecmis olsun insallah sag salim dönersin ailenin yanına
masum_serseri, neden ugursuzluk olcakmıs hıhhh *-*ASİKARDELEN*-*, sen sek bisicik olmaz hehe
slowcu, şimdi şafağı ileri doğu sayıyosun birgün birde bakarsınki hiç anlamadan gelip geçmiş geri doğru saymaya başlamışsın bile
gggggggggggüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyydddddddddddddddııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm allaturka ailesii haydin spora :986995: :r050: :-spor:
[stream]http://www.hostarea.de/server-11/November-2a7391b9f9.mp3[/stream]
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uyanın hadiiii artıkkkkkkkkkkkkkkkkk
silgicik isin gücün yokmu senin sabah sabah spor yaptiriyon 
otur isini yap,bos bos oturuyon sen yine anlasilan
masum_serseri, YOK ASLINDA İŞİMDE COK DA CANIM YAPMAK DA İSTEMİYORR YAP YAP SPOR İYİDİR
bu saatte spor falan yapamam sen benim yerime yapiver,ben zaten birazdan uyumaya kacicam
Bir pazar gunu daha bitti yarin pazartesi yeni bir hafta
bayrama az kaldi
arkadaslar bayramda neler yapmayi planliyorlar..
ffiiiyuuuuuuuhhhhh kimse var mı :cadi:
ben varımm ve çok canım sıkılıyor
nedemeliyimki, oyyy oyyy seninde mi bi sebebi mi var ablam can sıkıntının yoksa hiç birşey olmadıgından mı canın sıkılıyor

(