Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Estf. o konuyu okumalarını herkese öneriyoruz size özel değildi yani yanlış anlamayın sadece açıklananlar şeklinde eklenirse temalar daha iyi olucağını düşünüyoruz ve Masum Ablada bunun için bir konu ekledi ve herkesten bunlara dikkat etmelerini rica ediyoruz.
cank, sorun nedir? Tema eklemişsiniz Masum Ablayı neden işin içine katıyorsunuz ben sadece sizden bir ricada bulundum her üyeden olduğu gibi ve sizin anlam veremediğim tepkinize karşı bir cevap yazdım yaranız varsa burda gocunmayın lütfen yeri burası değil!
:agk: :-) yolun acik olsun kisinin ilk basta kendisine saygisi olmasi gerekiyor ki karsindakine de saygi duysun ama kendisine saygisi yoksa karsindakinede saygi duymaz .. sekil A' da oldugu gibi ...