Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Beyaz@Dilekce yanlis yazmisim özür
cok cok tskler abi allah razi olsun emegine saglik
cok harika olmus emegin icin tekrar tsklerrr
çok çok tesekkür ederimm
hepside güzel olmus.
emeginize yüreginize saglik..
çok çok tesekkür ederimm
hepside güzel olmus.
emeginize yüreginize saglik.. özelliklede iki çift renkli olan pembeye bayildim.. harika..
ben tekrar istekte bulunacam ama mümkünse.... DJ £RROR , birkaç tane yazabilirseniz seviniriz .. özellikle arkaadslarin ricalari niklerin kalin ve canli renk olmasidir.. tesekkürler allah emeklerinizin karsiligini versin
SLM GIFLER COK GÜZEL BANADA YAPABILIRMISINIZ ŞİMDİDEN TSK
Eline saglik her biri birbirinden güzel yazilar.
Yanliz bazilarini temaya yüklerken 100 KB yi gecmeyecek yaziyor.
Birde mümkünse YettibeeRadyo
DJ by yettibee
Canli Yayin Duisburg
Canli Yayin Almanya
YettibeeFM
Buna benzer yazilar yazarsaniz sevinirim.
Emeginize saglik! Biliyorum cok sey istedim.
merhaba ben sizden benim icin Dj Duman yazabilirmisin degisik renk ve
sekillerde simdiden tsk ederim
merhaba ben sizden benim icin Dj Duman yazabilirmisin degisik renk ve
sekillerde simdiden tsk ederim
SLM GIFLER COK GÜZEL BANADA YAPABILIRMISINIZ ŞİMDİDEN TSK
ne :lol:
isim de yaz madem :lol:
ben tekrar istekte bulunacam ama mümkünse.... dj erhan, dj selçuk, dj boncuk, birkaç tane yazabilirseniz seviniriz .. özellikle arkaadslarin ricalari niklerin kalin ve canli renk olmasidir.. tesekkürler allah emeklerinizin karsiligini versin insallah..
Dj Halodayı olarak bi kactane yaparmısınız
vaybee43, cok tsk ederim ellerine saglik hepsi cok güzel gözüküyor
slm abim ben bursa dan dj.onur sizden ricam bana da yapabilirmisiniz şekil şimdiden tşkr ederim hepsi cok güzel hoş .ii günler kolay gelsin bye
slmm muhat yazarmısınız bana da mum ışıklı yazmıştınız önceden onun gibi olursa sevinirim .hatırlatmak amacıyla filiz yaz
mıştınız yanında mumlar vardı
)
merhaba kardesim mümkünse banada hareketli isimler yaparmisin...
dj düşlerin efendisi
dj suzi
dj çiçek
dj servet
dj mine
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNARIM...EMEĞİNE SAĞLIK
MERHABA TEKRAR BUNLARI TEK SATIR HALİNDE YAPABİLİRMİSİN SİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
VAYBE42 abi rica etsem Dj Celal,Dj Zemher,Dj Hakan,KAPTAN (ADMİN),Dj Karizma yazabilirmisin
yaptiginiz dj_asil_prens gifi icin cok tsklr allah razi olsun basarilarinizin devamini dilerim.