Sie sind nicht angemeldet.

centile

Anfänger

• »centile« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 1. November 2007

• Nachricht senden

1

Donnerstag, 17. Januar 2008, 23:46

arkadaşlar bana bir yardımcı olursanız sevinirim benim radyo var ve ben bu radyoyu flatcasda görüntülüyemiyorum ne yapmam lazım flatcasda görüntülemem için ????????

ozek-01

Schüler

Registrierungsdatum: 23. Mai 2007

• Nachricht senden

2

Donnerstag, 17. Januar 2008, 23:51

tsk arkdas bilgi icin

MeRaL

Jüri

• »MeRaL« ist weiblich

Registrierungsdatum: 6. Januar 2007

• Nachricht senden

3

Freitag, 18. Januar 2008, 00:26

Zitat von »"centile"«

arkadaşlar bana bir yardımcı olursanız sevinirim benim radyo var ve ben bu radyoyu flatcasda görüntülüyemiyorum ne yapmam lazım flatcasda görüntülemem için ????????

biraz sabirli olman yeterli,
flatcast radyo listesi her saniye güncellesmiyor ortalama 10 dakikada bir sorgu yapiyor,
tam sorgu zamaninda radyonda 2 kisi varsa listede 2 kisi gösterir!

centile

Anfänger

• Nachricht senden

4

Freitag, 18. Januar 2008, 02:27

ya onu biliyorum ama benim radyo görünmüyor işte tabi doal olarakda beni kimse göremiyo ve radyoma gelen giden olmuyor onun için bir yardım iştemiştim ben

5

Freitag, 18. Januar 2008, 02:43

centile, Flatcastten seni görebilmeleri için öncelikle radyon online(açık) olması gerekli.

İkincisi radyonu Flatcast listesinde görüntülenebilecek sekilde ayarladığından emin ol! Radyo nickini diğer flatcast kullanıcılarına görülebilir yaptın mı?

Flatcast listesinde hangi ülke bayrağını seçtiysen o ülke kategorisinde aramalısın radyonu.
TAVİZ YOK !!!

centile

Anfänger

• Nachricht senden

6

Freitag, 18. Januar 2008, 02:54

hımm flatcas da görüntüleyi bilmek için neyapcağımki ben onu yapmamış ola bilirim belki

ZenNube

Fortgeschrittener

• »ZenNube« ist weiblich

Registrierungsdatum: 7. Mai 2007

• Nachricht senden

7

Freitag, 18. Januar 2008, 15:08

centile, her flatcast'ta kayitli radyoya otomatik olarak dinleyici gelmez, radyon listede bulunsa bile ;)

simdi baktim Flatcast anasayfasinda sadece Türkiye radyolarinda 73 sayfa var, her sayfada 20 radyo var ve en az 5 sayfa dolusu tek basina yayin yapan yayimci var ! tek basina yayin yapmak ne kadar eglenceli oluyor ?

bu resimde gördügün bilgilere dikkat et (Flatcast Admin Panelinden Radyo Bilgilerini Degis), Flatcast anasayfasinda SEARCH tusundan bu bilgilere göre radyon cikacaktir :burda:

asican

Schüler

• »asican« ist männlich

Registrierungsdatum: 11. April 2008

• Nachricht senden

8

Dienstag, 25. November 2008, 06:43

teşekürlerr süpersinizzzzzzzzz