Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slowcu, sen demedin mi hesabi öderim diye

))
yat sen tabi yedin makarnalari uyku basti dimi

))
sanada iyi geceler..
Vah vah garibim

Hadi iyi geceler iyi uykular rüyanda askerde gör kendini

)))))
Colayı çok sevenlere bir tavsiyem olucak fazla içmeyin ben kolayı çok seviyordum (halada severim

) sonra stres ve zararlı içicek ve yiyecekler yüzünden midem rahatsız oldu gastritti öncelleri dikkat etmediğim için dahada ciddi duruma geldi şimdi içmiyorum sizlerde tavsiyem içmeyin yada azaltın çok zararlı bir içeçek :roll: Midenin düşmanı tek mideninde değil birçok organa zararlıymış dikkat etmek lazım!
@s@let sende mi kolaci ciktin biz gibi.al sanada veriyom sisesiyle
P
hesap iyice kabardi benim.
Orasi Dogru Deniz Litre Litre Icenlere
) Ben Günde Bir Iki Bardak Icmesem Tansiyonum Düsüyor...
)
hahahaaaaaaaa alıştırıyo şimdiden gendini
o az sonra asker:p
Aloo Masum Light Bu Sevmem
Hakiki Cola Yokmuydu
Hesabi Nisa Ödüycekmis
)
*Deniz*, evet gercekten de öyle,ayni sorun bende de oldu gastrit.doktor yasakladi kola ve benzeri asitli icicekleri ama dinleyen kim doktoru

)
offf gastritte olsam içerim herhalde
((
abooooo şimdide bendemi sıra masum serseri biz kaçak biz bu ayı zor çıkarcaz burda kalırsak
@s@let, light la idare et.normalini nisa bitirdi sabah beri iciyo,elimizde bu kaldi.yarin yeni kolalar gelcekmis sana da ayirayim
nisa sen merak etme yaninda ben oldugum sürece sana hesap ödetmem ben feda olsun senin hesaplar
yaff gökten taş düsse başına benden bilcek ahhhhhhh ahhhhh:p
Kiz Nisa Birazcik Biraksaydin Bize
) Okk Lightle Idare Edelim Bari
wışşşşşşşş helalllllll bende zaten yıkki ödemeye kalksam anca bulaşıkları yıkatırlar akşama anca çıkarım cafeden hahahaaaaaaaaaaaaaaaa
[b]@s@let, tek ben içmedimki masum her aldıgından yarısını gendi içti sonrada nisa diyi iftira inanmayın[/b]
Hahahahaha..Aaa Ozaman Benden Olsun Colalar
ben sana bulasik yikatirmiyim hic aaaa hic yakistiramadim,ben öderim hepsini.olmazsa senin yerine yikarim ben bulasiklari sorun degil
hee olar menununiyette gene yırttım hesaptan hihihihihhi
hahahaaaaaaaaaaa seni önlükle düşünemiyom masum hahahaaaaaaaaaaaaaa gözümün önüne getirmeye çalışıyom hahahaaaaaaaaaaaaa