Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
guzel paylasımlarınız ıcın tskler.emegınıze saglık.
Giden BirGün Geri Dönmek isterse..
Bırakın Dönsün Ki Ne Kaybettiğini Görsün..
www.kocyazifm.com
Masum Masum, valla ben buraya koyduktan sonra pc me yükledim harika butonlar varmış içinde kendim indirince anladım çok süperler güzel temalar çıkar bu butonlardan
Not: eğer müzik dinlemek isterseniz mausunuzu ekolayzerin üstüne getirin ve bekleyin dinlemek istemesseniz mausu çekin müzik susar hep siteye flash koycak değilimya bide imzama yapiyim dedim artık müzikli çıkcam
MERHABA ..!!
beratcan, son eklediğiniz butonlarda çok hoş görünüyor indirdim temalarımda kullanıcam inşaAllah emağinize sağlık bu arada imzada süper olmuş
Sevmek, sevilmek güzel şey...
~~TEKTANEM~~
*Deniz*, tşkler imzama yaptığın yorum için

ayrıca butonlar emin olki harika bende indirdim ilk defa rastladım bu butonlara yukardada yazdığım gibi süper butonlar var içinde
MERHABA ..!!
arkadslar ben mesajlardan baska birsey görmiyorum butonlar nerde

bana neden görnmuyor
temm buldumm evet hebsi cok güzeller sagol e
beratcan, ELLERİNE SAGLIK YÜREGİNE SAGLIK ÇOK ÇOK BEGENDİM TÜM ARADIGIM HERŞEY İÇERİSİNDE SAGOL COK TEŞEKKÜR EDERİM
PAYLAŞIM İÇİN TESKLER SAOL MÜKEMMEL
Harika seyler var paylasim icin tskler.. emegine yüregine saglik arkadasim..
Emeğine PayLaşımına SağLık
emeğine saglik tsk paylasim için
cok tskler emegine yüregine saglik
elıne saglık abı ısıme yarayacak tskler
emeyine yüreyine saglik tskler beratcan paylasimin icin hepsi birbirinden sahaser :-) :sevgi:
beratcan, eline saglıkk hariakalar valla secemiyor insan

))))
emegine saglik harika gorunuyorlar emegine saglik
cok tşklerrr emeğinize sağlık