beratcan, teşekkürler.
Ben sade bir teşekkür bile olsa pek bu tip şeleri takmam. O bile geldim gördüm begendim anlamına geliyor. Hiç etmeseler bile ki; tasvip ettiğim bişey değildir, ama kendi açımdan gene sorun olmaz.
Açıkçası paylaşım adına lafından ziyade; kendi kendimle yarışıp kendimi geliştirmek adına yaptıklarım.
Yoksa herkes berbat dese bile, bu tip şeleri yapmak bana zevk veriyor.
İşte yaptığım şeyin asıl sırrı bunda gizli sanırım. Severek ve isteyerek..
Hiç paylaşmadığım belkide yüze yakın şablon yada temalar var emmin olun.
Ve hepsinide eminim begenilecek kapasitede. Ama yaptığım birşeyi önce kendimin begenmesi sart. Ben begeneyimde isterse kimse begenmesin hesabı sanırım):
Şimdiki arkadaşlar çok şanslılar; önlerinde örnekler ve sordugunda bir sürü yardım edicek arkadaşlarımız var.
Kendini gerçek anlamda yetiştirmek isteyen kişiler bir temaya baktığında nasıl olmuş nasıl yapılmış mutlaka araştırır ve aynısı olmasa bile örenmek istediginin dışında bile olsa bişeler örenir.
Uzun lafın kısası bu benim için bir hobi.
Yorum yapan yada yapamayan bütün arkadaşlara canı gönülden teşekkür.
Yeri geliyor bende hiç yapmıyorum. Eleştiri ise artık ona tovbe ettim
Kötü tema yapsam çekinmeden eleştirimi yaparım. Ama genel anlamda iyi olunca bu sorun oluyor çok zaman.
Paylaşımları için teşekkürler herkese.
hele ilk kirmizi yokmu bayildim valla :lol: bu kadar güzel emek ve paylasim icin ne kadar tesekkür edilse az . ben yürekten cok tsk ediyorum elinize saglik :up: