Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
YA BU VERDİĞİN LİNKİ NEREYE VERCEM BEN KOD KUTUMA YERLESTİRDİM OLMADI AMA NEREYE YERLESTİRECEGİMİŞ SÖYLESEN Bİ RİCA ETSEM
OK SAGOLASIN OLDU COK
TESEKURRRRRRRRRRRRRRRR
COK SORU SORUYORUM KIZMIYOSUN DEMI
OK SAGOLASIN OLDU COK
TESEKURRRRRRRRRRRRRRRR
COK SORU SORUYORUM KIZMIYOSUN DEMI
Ask olsun, siz soru sormazsaniz biz nasil ve kime yardimci olucaz :roll:
Yapabildigin icin sevindim :up:
tesekurler.ya bı tek radyo boyutumu ayarlayamadım birde sitesinde radyom bakarsanız bı boyutuna 600 - 800 yaptım
ama sitemde ufak gozukuyo onu nasıl ayarlayabilirim
habibe, radyonuzun boyutu normal gorunuyor tam 800x600
habibe,
bu şekilde eklersen scroll bar çubukları görünmez
ayrıca flatcast sitendeki radyo boyutlarını ne yaptıysan radyoyu koyduğun sitendeki boyutlarda aynı olmalı
sitendeki şuanki boyutta herhanig bir sorun yok sadece yandaki çubuk olmasın dersen alttaki şekilde ekle iframe kodunu SİD no senin non olcak
[code:1]<CENTER><IFRAME height=600 width=800 src="http://www.flatcast.com/de/Player.aspx ?sid=..........." scrolling="no"></IFRAME></CENTER>[/code:1]
off
olmadıı
yapamadım
kodu size göndersem hazırlayıp bana veririmisiniz acaba ya
kafam sişti valla
yapamadım
habibe, yapılmıycak bişey yok senin ana sayfanda şimdi İFRAME ile başlayan bi kod var onun yerine burdaki verdiğim iframe kodunu komple değiştirceksin ........... olan yerede senin radyonun SİD nosunu yazcaksın hepsi bukadar