öykü, Allah askina bu anlattiginla burdaki yazilarin alakasi ne yahu?
Herzaman yaptigin gibi yine üyeler önünde yetkili ve yönetim suclaniyor, bunu yapmamani rica ediyorum cünkü buraya yeni gelen üyelere yetkili ve yönetimdeki arkadaslari yanlis tanitiyorsun. Kimse kimseyi tanimak icin senin yorumlarina ihtiyaci yok!
Seninle fikir cakismasi ben buraya geldim geleli varolan birsey. Benimle hic bir konuda hemfikir olma zorunlulugun yok. Farkli fikirlerime tahammülünde yoksa yorum yapma. Bu yüzden seni yeterince uyardim ama hala benimle alakali konusmaya iten seni ne var anlamis degilim. Burada sen haksizlik gördün, senin yaninda oldum, masum'da haksizlik görürse onunda yaninda olmaya hakkim var!
Huzuru bozup ortami geren ben degilim, yeterince ihtar aliyorsun bu konuda ve bir cekisme icerisine girdigin bir cok üye sayabilirim sana ama burdaki amacim bu degil. Seni ve kisiligini elestirmek amacim degil, sen bunu benim icin yapsanda ta ilk geldigim günden beri, ben sana yinede karsilik vermicem.
Haksiz yere hakaret etmedim diyorsun. Sana hodri meydan derim, hakaret ettiklerinin altintilarini yaparim kücük düsürmek istemedigim icin kimseyi, yapmiyorum!
Sana burda uyari, yönetim keyfine göre mesaj siliyormus izlenimi verme diye geliyor, bunu anlayamacak ne var? Neden sürekli baska sorunlarini dile getiriyorsun konu degilken? Hic bir konuda aciklama yap diye yazmiyoruz!
Yeter artik insanlari zan altinda birakma diye yaziyoruz!
Konu kapanmistir ve bu konuyla alakali hala sorunun varsa, özelden halletmeye calis.
Üyeler önünde sergiledigin bu tavrindan dolayi, seni kiniyorum! Kisisel sorunlarinin ve camur atma yerin degil burasi!
Bundan sonra seni ignore aliyorum, diger yetkili arkadaslar ilgilensin