Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Atakan29

Stajyer

• "Atakan29" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Atakan29"

• Özel mesaj gönder

1

Saturday, 18.10.2008, 16:39

edit.....:INTRO&INDEX

SeLam ArkadasLar Benim Sorum OLacak,,Yardimci OLursaniz Sevinirim,Radyomun Girisine Intro ErkLemek Istiyorum Bunu IndexLemi BirLestirecegim Eger IndexLe BirLestireceksem Tam OLarak Index Icinde Nereye EkLeyecegim_?...Bana Bu Konuda AnLasiLir Bir DiLde AcikLama Yaparmisiniz Simdiden Tsk Ediyorum...

• "Masum Masum" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

2

Saturday, 18.10.2008, 16:51

Atakan29, senin acelen varsa bizlerinde isleri var burda sen acil yardim cagrisinda bulunda biz kosalim diye durmuyoruz,
ikide bir basligi editlemekden vazgec bu son kez duzeltirim oldu,
bu konuda bilgisi olan zaten seve seve yardimci olacaktir, eger kimse yazmadiysa demekki yardimci olabilecek kimse yok su anda,
googleden arama yaptim ve boyle birsey buldum umarim isine yarar ve konu basliklarina dikkat ......

[code:1]Adobe Flash programında kullanmak istedğiniz introyu hazırlayın sitenizin ana dizinine index.html/php/asp hangi uzantıda sitenizi yapıyorsanız kaydedip yükleyin, sitenizin anasayfasınıda index2.html/php/asp olarak kaydedip yükleyin.[/code:1]

Atakan29

Stajyer

• "Atakan29" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Atakan29"

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 18.10.2008, 17:01

Masum Masum...Hmm Afedersin EksikLerini Gidermek Icin Birde Daha AnlasiLir DiLde Isteyimi DiLe Getirmek Istedim Ondan DoLayi Bi Kac Sefer DüzeLetme Yaptim,,Kusura Bakma Dikkate ALirim!,,Yinede Ilgin ALakan Icin Tsk Ederim SaoL...

FoRCeS

Stajyer

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 31.10.2008, 01:37

bilgi icin tskler masum masum.