Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
mixer yokk
selam arkadaslar yardimina ihtiyacim var formatan sonra ilk defa yayin alayim dedim aciyorum ama mixer yok ortada explorer kulaniyom vista degil sagla tikiyom ortaya ama mixere tiklanmiyor yardim lütfen simdiden tskler saygilarimla
egeli, tools uzerindeki hazir presetlerden birisine yani ChatRadio Dark iki kere tikla mixer gelir...
egeli, tools uzerindeki hazir presetlerden birisine yani ChatRadio Dark iki kere tikla mixer gelir...
Gelmiyorsa
format sirasinda acaba
DRİWER leri mi yalnis yada eksik yükledin acaba
mesela ses kartinin ?
Tam emin degilim ama sadece bir fikir
tikladim onuda olmuyor baska neyapabilirim yoksa bir programmi eksik

(
hmm onu bilemicemki driweri neyapmam lazim düzelmesi icin
ya birde bende cam aciliyor ChatRadio Dark buraya ikikerwe tiklayinca sasilacak isss
merhaba arkadaslar acil yardim isyorum yardim ederseniz sevinirm.dj arkadasimin yayin aldigi zman mixeri cikmiyor onerdiklerinizin hepsini denedik olmadi.baska bilgileriniz varsa paylasirmisniz sorunu cozemiyoruz.sımdıden cokk tesekurler.sevgiyle kalin....
dj SEHERYELI, daha fazla bilgi vermelisiniz,
arkadasiniz vistami yoksa xp mi kullaniyor,
bu sorun daha oncede varmiydi yoksa ilk yayinimi,
herhangi bir degisiklik yaptimi,
onerilen herseyi yaptiniz diyorsunuz tam olarak hangilerini yaptiniz..
dj SEHERYELI, daha fazla bilgi vermelisiniz,
arkadasiniz vistami yoksa xp mi kullaniyor,
bu sorun daha oncede varmiydi yoksa ilk yayinimi,
herhangi bir degisiklik yaptimi,
onerilen herseyi yaptiniz diyorsunuz tam olarak hangilerini yaptiniz..[
/quote]
Sevgili mod arkadsım;arkadasim vista kulanıyor bu sorun yaklasıkta 2 aydır var,daha once rahatlıkla yayın alabılıyordu bu sorun nereden nasıl kaynaklandı anlamadık.onerdıklerınızden chat dark,mixerin isaretlenmesi gibi yine olmuyor.napabılırız?
dj SEHERYELI, bu video'yu izlesin..
2. dk sonrasi mixer icin mühim:
http://www.allaturkaa.de/fcp/flatcast-vista/
*yilbasinda noel babadan mikrofon istedim, gelirse seslendirmesini yapariz video'nun, yoksada napalim idare edin
sevgili arkadaşım
eğer vista kulanıyor ise microfondan yapabiliyor mixerin kaybolması ben size tavsiyem mic çalışıp calışmadığı kontrol edilsisin ayrıca mic yanlış takılmış olmasın ve acık olsun vistada micden dolayı bu sorun zaman zaman olmaktadır başka bir mic deneyin ve doğru takıldığına emin olun