Değerli Allaturka Forum Üyeleri ve ziyaretçiler,
Forumda birçok arkadaşımızın sade index kullanmayı tercih ettiğini gördüm. Ben de hem modern, hem de kullanımı oldukça pratik olan, göz yormayan sade bir index hazırladım.
Sizlerle de paylaşmak istedim.

Bu tasarımı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kodlar üzerinde istediğiniz gibi değişiklik yapmak, kesip biçmek, kendinize göre özelleştirmek tamamen serbesttir.
Tasarımın Öne Çıkan Özellikleri:
- Modern & Koyu Tema: Profesyonel görünüm için koyu tonlar ve altın sarısı detaylar kullanıldı.
- Aktif DJ Listesi: 20+ DJ kapasiteli, listenin dışına taşmayan, şık kaydırma çubuklu (scroll) liste.
- Canlı Sohbet: Chatango entegreli, anlık sohbet alanı.
- Otomatik Player: Yayında çalan parçayı anlık gösteren yayın bilgisi paneli.
- Full Mobil Uyumlu: Sade yapısı sayesinde hızlı yüklenir.
Nasıl Düzenlenir? (Kullanım Kılavuzu)
Tasarımı kendinize göre uyarlamak oldukça basittir:
- DJ Listesi: Kod içindeki dj-scroll-area kısmını bulun. Her bir satır bir DJ'dir. İsimleri değiştirebilir veya satırları çoğaltarak DJ sayısını artırabilirsiniz.
- Bağlantılar: Bağlantılar bölümünde yer alan linkleri kendi sitenize göre href kısımlarından güncelleyin.
- Chat Bölümü: Her Türlü İframeli Chat Koduna Uygundur. Sohbet alanını kendi Chat kodunuzla değiştirmeyi unutmayın.
- Radyo Yayını: <source src="https://eu1.fastcast4u.com/proxy/qpnslltp?mp=/1" ...> kısmına kendi radyo yayını linkini (mp3 veya aac) yapıştır.
- İsim Değiştirme: qpnslltp yazan yerler senin yayıncı ID'ndir. FastCast4u veya kullandığın panelden sana verilen ID neyse, o kısımları o ID ile değiştirmelisin.
- Renkler & Boyut: Tüm özelleştirmeler kodun en başındaki <style> etiketleri içerisindedir. Oradan renk kodlarını (altın sarısı vb.) ve genişlik ayarlarını kolayca değiştirebilirsiniz.
Önemli Not: Paylaşımı kullanacak arkadaşlar, lütfen kod içindeki yayın linklerinizi ve yayıncı ID'lerinizi kendi bilgilerinizle değiştirmeyi unutmasınlar.
Kodlar aşağıda eklenti olarak verilmiştir. Herkese iyi yayınlar dilerim!
Demo Adres:
BURADAN BUYRUN
Bilgi ve emek, paylaşıldıkça çoğalan tek hazinedir. Bu index benden, onu daha güzel hale getirecek geliştirmeler sizden. Dostlukla kalın.