You are not logged in.

Seyyah20

Intermediate

• "Seyyah20" is male
  • "Seyyah20" started this thread

Date of registration: Jan 26th 2014

Location: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Send private message

1

Saturday, March 21st 2026, 5:24pm

Radyo Yayını Nasıl Başlatılır? (Görsel Rehber)

Radyo yayınlarında kesinti yaşandığında veya yayın durduğunda,
Örnek Resim:

aşağıdaki adımları takip ederek yayını manuel olarak tekrar başlatabilirsiniz.

1. Adım: Panele Giriş Yapma
Yayın kontrol paneline erişmek için öncelikle kullanıcı bilgilerinizle giriş yapmanız gerekmektedir.
: Giriş Ekranı Görseli]
  • İşlem: Size verilen kullanıcı adı ve şifreyi kullanarak login butonuna tıklayın. Eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız "Şifremi Unuttum" kısmından sıfırlayabilirsiniz.

2. Adım: Yayını Başlatma (Start Verme)
Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ana kontrol panelinde yayının durumunu göreceksiniz. Eğer yayın durmuşsa, sistemi aktif hale getirmeniz gerekir.
: Start Butonunun Olduğu Panel Görseli]
  • İşlem: Sol menüde veya ana ekranda bulunan "Start" (veya Başlat) butonuna tıklayın. Bu işlem sunucuyu tetikleyerek radyo akışını yeniden başlatacaktır. Butona tıkladıktan sonra sistemin yanıt vermesi için birkaç saniye bekleyin.

3. Adım: Yayının Başladığını Kontrol Etme
Yayının başarıyla devreye girdiğinden emin olmak için paneldeki durum göstergesini kontrol etmelisiniz.
: Yayının Aktif Olduğunu Gösteren "Online/Running" Görseli]
  • Nasıl Anlaşılır? Panelde durumun "Streaming Online" veya "Server is Running" şeklinde yeşil renkte olduğunu görmelisiniz.
  • Ayrıca "Current Song" (Çalan Şarkı) kısmında parça bilgilerinin akmaya başlaması, yayının sorunsuz bir şekilde dışarıya verildiğini kanıtlar.
Not: Eğer tüm adımları uygulamanıza rağmen yayın başlamıyorsa, lütfen teknik Radyo kurucularınıza bilgi veriniz.

This post has been edited 2 times, last edit by "Seyyah20" (Mar 21st 2026, 7:16pm)