Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Sade.

Orta Düzey

• "Sade." bir kadın
  • Konuyu başlatan "Sade."

• 1194
  • Özel mesaj gönder

1

Saturday, 28.02.2026, 08:20

1 Sorum Var

GEMİNİ KADIN GOZLERI GORUNTULENME 400 YILDIZLRIN 5 IDE SARI OLMUŞ

SADEDEN ARKAPLAN -11 GORUNTULENME 475 YILDIZLARIN HEPSI RENKSIZ

SONUCTA ORTADA EMEK VAR

BU YILDIZLARIN SARI OLMASI NEYE BAGLI OGRENEBILIRMIYIM

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Özel mesaj gönder

2

Saturday, 28.02.2026, 15:20

Selamlar, öncelikle ilginiz ve dikkatiniz için teşekkürler.
Çok fazla bilgim olmamasına rağmen cevaplama gereği duydum

Sorduğunuz bu yıldızların sarı olması konusuna teknik bir açıklama getirmek isterim.
Tahmin ediyorum ki, Teknik Görevlimiz o temaları paylaşım amaçlı değil, Radyo Allaturka görevlilerinin dikkatini çekmek amacıyla kendisi işaretlemiş olabilir.

Bildiğim kadarıyla normal şartlarda temaları veya konuları forum üyelerimiz değerlendiriyor; paylaşımlar ilgi gördükçe ve zaman geçtikçe o yıldızlar kendiliğinden çoğalabiliyor.

Şunu da samimiyetle belirtmek isterim; ben kendi adıma bu paylaşımları yıldız, mevki veya makam için yapmıyorum.
Ortada bir emek var ve amacımız sadece katkı sağlamak. Teknik bir durum veya sistemin işleyişiyle ilgili bir görsel fark olabilir, hepsi bu.

İlginiz için teşekkürler, keyifli forumlar.

Sade.

Orta Düzey

• "Sade." bir kadın
  • Konuyu başlatan "Sade."

• 1194
  • Özel mesaj gönder

3

Saturday, 28.02.2026, 16:30

Duyarlılıgınz ıcın öncelıkle teşekkur ederım benım amacım hakkımı aramak yonetıcıler bızlere yol gosterıcıler bölumun baısna ne yapmamız gereken konu acılabılır bızde okurallara gore paylaşım yaparız