Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

hüseyin06

Stajyer

• "hüseyin06" bir erkek
  • Konuyu başlatan "hüseyin06"

• 1042
  • Özel mesaj gönder

1

Saturday, 22.11.2025, 09:52

angarafm06 ruletde engel yedi

selamlar yanlış adres atmamdan kaylanmış olan engelimin kaldırılması icin rica edeyorum adresim https://angarafm06.blogspot.com/

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Özel mesaj gönder

2

Sunday, 23.11.2025, 02:01

Selamlar,

Yaşadığınız engel (ban) ile ilgili durumu inceledim.
angarafm06 ismiyle ilgili sistemimizde aktif bir ban bulunmamaktadır.
Hatalı linki hangi kullanıcı adınızla paylaştıysanız, yasak (ban) sadece o kullanıcı adına uygulanmıştır.
Lütfen hatalı linki atarken hangi niki (kullanıcı adını) kullandıysanız onu açıkça belirtin ki, yöneticilerimiz banın açılması gerekiyorsa gerekli işlemleri yapabilsin.

İyi geceler dileriz.

hüseyin06

Stajyer

• "hüseyin06" bir erkek
  • Konuyu başlatan "hüseyin06"

• 1042
  • Özel mesaj gönder

3

Sunday, 23.11.2025, 10:28

Selamlar,

Yaşadığınız engel (ban) ile ilgili durumu inceledim.

angarafm06 ismiyle ilgili sistemimizde aktif bir ban bulunmamaktadır.

Hatalı linki hangi kullanıcı adınızla paylaştıysanız, yasak (ban) sadece o kullanıcı adına uygulanmıştır.

Lütfen hatalı linki atarken hangi niki (kullanıcı adını) kullandıysanız onu açıkça belirtin ki, yöneticilerimiz banın açılması gerekiyorsa gerekli işlemleri yapabils

GencAga06 nikiyle atıyorum banlandim

Seyyah20

Orta Düzey

• "Seyyah20" bir erkek

Konum: DENİZLİ/Gönlünüze ektiğiniz her güzellik, bir gün size bereketli bir hasat olarak dönecektir.

• 1023
  • Özel mesaj gönder

4

Sunday, 23.11.2025, 15:14

Yöneticiler tarafından uygulanan erişim kısıtlamanız kaldırılmıştır.
Kurallara uygun paylaşımlarınızla topluluğumuza tekrar hoş geldiniz.