Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Seyyah20

Stajyer

• "Seyyah20" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Seyyah20"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 11.09.2025, 23:11

Winamp Tarzı Medya Player

Winamp'ın Ruhunu Yeniden Canlandırdık: Modern Bir Radyo Oynatıcı!

Herkese merhaba!

Hepimiz Winamp'ın o kendine has görünüşünü ve hissini hatırlıyoruz, değil mi? O canlı, derinlikli butonları, neon yeşili yazıları ve hareketli ekolayzırıyla sadece bir müzik çalar değil, adeta dijital bir sanat eseriydi.

Bu nostaljiden ilham alarak, Winamp'ın klasik görünümünü modern web teknolojileriyle birleştiren, tamamen çalışan bir radyo oynatıcısı hazırladım. Projemizdeki amacımız, sadece bir taklit yapmak değil, Winamp'ın o ikonik "dokunsal" hissini yakalamaktı.

Peki, bu versiyonda neler var?

Canlı ve Belirgin Tasarım: Dışa doğru çıkıntılı, basıldığında içe çökme efekti veren 3D butonlar ve derinlikli kaydırma çubukları ekledim. Artık oynatıcı, ekranınızda düz duran bir görselden çok daha fazlası.

Gerçek Radyo Akışı: Oynatıcı, Allaturka radyosunun gerçek yayınını çalıyor. Müzik akarken neon yeşili ekolayzır dalgalarının ve ses seviyesi barlarının hareketini canlı olarak görebiliyorsunuz.

Dönen CD Görseli: Müzik çalarken dönen, nostaljik bir CD görseli ekledim. Bu küçük detay, eski Winamp deneyimini birebir yansıtıyor.

Temalı Renkler: Varsayılan Winamp mavisinin yanı sıra, pembe ve yeşil renk seçenekleriyle oynatıcının temasını değiştirebilirsiniz.

Çalışan Özellikler: Müzik çalma, durdurma ve ses ayarı gibi temel fonksiyonların hepsi aktif. Ayrıca "Son Çalanlar" listesi ve radyo bilgilerine ulaşabileceğiniz paneller de bulunuyor.

Bu projeyi, herkesin kolayca inceleyip kullanabilmesi için tek bir HTML dosyası olarak hazırladım. Sadece dosyayı indirip tarayıcınızda açmanız yeterli!

Eğer bu projeyi beğendiyseniz veya eklemek istediğiniz bir özellik olursa, lütfen yorumlarda belirtmekten çekinmeyin. Winamp ruhunu birlikte yaşatalım!

Şimdiden iyi dinlemeler!

Seyyah20 belirtilen dosyaları ekledi:

Bu mesaj 5 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Seyyah20" (22.09.2025, 16:29)

Dilber

Stajyer

• "Dilber" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 11.09.2025, 23:32

Gerçekten emek verilmiş belli oluyor, tebrikler :bf: Başarılarının devamını dilerim.