You are not logged in.

[Yardım] Ban Hk.

TUNCVizyon

Beginner

• "TUNCVizyon" is male
  • "TUNCVizyon" started this thread

Date of registration: Oct 15th 2024

• Send private message

1

Sunday, May 18th 2025, 9:54pm

Ban Hk.

Kardeşim Ruletten neden Ban yedim? Radyomu Rulet'e neden açmıyorsunuz? Sanırım Rulete Radyomun linkinin yanına "Yabancı Video Müzik" yazdım diye banladınız. Bunun neresi suç? Daha önceden Flatcast yayındayken, Rulette radyo Sahibinin cinsiyeti, Milliyeti ve hangi taraz müzik yayınladığına dair seçenek vardı. Bırakın da Radyo sahipleri en azından ne tür müzik yayınladıklarını belirtsin ki, Radyoya girecek kişi ona göre o radyoya girsin yada girmesin. "Radomun ismi TUNCVizyon" Gereğini yaparsanız memnun olacağım. Biraz yetki sahibi olunca ne oldum delisi olmayın kardeşim. Radyo sahiplerine karşı küfür, hakaret dolu yazmadığı sürece biraz töleranslı olun. Flatcast'ın kendi radyo listesinde Radyocular bir birlerine alenen hakeret ve küfürler ediyordu, ki siz bu radyoların sidlerini Rulette veriyordunuz. Lütfen biraz yapıcı olun.

Dilber

Trainee

• "Dilber" is female

Date of registration: Sep 10th 2022

• Send private message

2

Tuesday, May 20th 2025, 8:33pm

Kardeşim Ruletten neden Ban yedim? Radyomu Rulet'e neden açmıyorsunuz? Sanırım Rulete Radyomun linkinin yanına "Yabancı Video Müzik" yazdım diye banladınız. Bunun neresi suç? Daha önceden Flatcast yayındayken, Rulette radyo Sahibinin cinsiyeti, Milliyeti ve hangi taraz müzik yayınladığına dair seçenek vardı. Bırakın da Radyo sahipleri en azından ne tür müzik yayınladıklarını belirtsin ki, Radyoya girecek kişi ona göre o radyoya girsin yada girmesin. "Radomun ismi TUNCVizyon" Gereğini yaparsanız memnun olacağım. Biraz yetki sahibi olunca ne oldum delisi olmayın kardeşim. Radyo sahiplerine karşı küfür, hakaret dolu yazmadığı sürece biraz töleranslı olun. Flatcast'ın kendi radyo listesinde Radyocular bir birlerine alenen hakeret ve küfürler ediyordu, ki siz bu radyoların sidlerini Rulette veriyordunuz. Lütfen biraz yapıcı olun.
TUNCVizyon, mesajını gördüm ve yanlış anlama olmasın diye açıklık getirmek istedim. Eskiden Flatcast zamanında "SID ekleme" özelliği vardı, ama Flatcast kapanınca bu sistem de ortadan kalktı. Biz de yeni yazılımlara kısmen uyum sağlamaya çalışıyoruz. Bu süreçte Chatango sohbet kutusunu bazı yayıncılara entegre ettik. Ancak daha sonra Chameleon gibi dış servisleri kullananların çoğalması, sistemde istikrarsızlığa yol açtı. Bunun üzerine SID mantığını bırakarak, sadece yayın adresi (URL) eklenebilecek bir sistem kurduk. Ama ne yazık ki son zamanlarda bazı kullanıcılar adreslerini yanlış veya eksik şekilde yazınca hem sistem bozuldu hem de biz ve moderatörler bu yanlış adresleri düzeltmekle çok zaman harcamaya başladık. Biz kimseye keyfi şekilde yaptırım uygulamıyoruz ama düzeni korumak için bazı kuralları netleştirmemiz gerekiyor. Şu an düşünüyoruz:
  • Ya herkesi Chatango sistemine geçirmemiz gerekecek (ve SID gibi sabit bir sistem oluşturacağız),
  • Ya da adres girişi devam edecek ama kurallara uymayanları sistemden uzaklaştırmamız gerekecek.
Sence hangisi daha sağlıklı olur? Biz bu yapıyı siz yayıncılarla birlikte en verimli hale getirmek istiyoruz. Önerin varsa seve seve dinleriz. Anlayışın için teşekkür ederim

TUNCVizyon

Beginner

• "TUNCVizyon" is male
  • "TUNCVizyon" started this thread

Date of registration: Oct 15th 2024

• Send private message

3

Wednesday, May 21st 2025, 6:33pm

Ban Hk.

Sayın Dilber hanım, sizi anlıyorum. Fakat bana şahsen hiç uyarı falan da yapılmadan, Rulet'ten engellenmem benim için hoş olmadı. Ayrıca şu saatlerde Rulette masa üstü görüntüsünü de göndereceğim. Seven Kalpler isimli radyo, adresin dışında üstelik benim gibi yanlızca extra yazı yazmakla kalmamış ayrıca bir resmin URL adresini eklemiş. Ya bunların bence aslında bir sakıncası yok, ama bu çifte standart değilmidir? Rulette'teki banımın kaldırılması için gerekenin yapılmasında yardımcı olursanız; memnun olacağım. Size sağlıklı günler diliyorum.

This post has been edited 1 times, last edit by "TUNCVizyon" (May 21st 2025, 6:46pm)