You are not logged in.

• "TAMER*39" is male

Date of registration: Oct 16th 2013

• Send private message

21

Friday, January 30th 2015, 10:27pm

emeğine yüreğine sağlık Berkant gayet güzel kullanışlı çalışmalar güzel paylaşım adına teşekkürler

Begeni Ve içinn Çok Teşekkür ederim TAMER :) böyle bir yorum yaz sonrada 4.32 den 4.07 ye indir Sadece Egonu Tatmin edersin :D :1alkis: :1alkis:

temana 3 yıldız vermişim bu neyin cafrasıdır ben onu anlamış değilim bir veya iki yıldız versem amenna sözüne diyecek lafım yok asıl egosuyla tatmin olanlar sizlersiniz daha ne diyem Berkant kardeşim

• "By_€x" is male
  • "By_€x" started this thread

Date of registration: May 18th 2013

• Send private message

22

Saturday, January 31st 2015, 11:05am

Emeklerine sağlık BERKANT oldukça başarılı bir çalışma çıkartmışsın...
Begeni Ve Güzel yorumun içinn Çok Teşekkür ederim İBRAHİM ... :)

• "By_€x" is male

• Send private message

23

Saturday, January 31st 2015, 11:10am

emeğine yüreğine sağlık Berkant gayet güzel kullanışlı çalışmalar güzel paylaşım adına teşekkürler

Begeni Ve içinn Çok Teşekkür ederim TAMER :) böyle bir yorum yaz sonrada 4.32 den 4.07 ye indir Sadece Egonu Tatmin edersin :D :1alkis: :1alkis:

temana 3 yıldız vermişim bu neyin cafrasıdır ben onu anlamış değilim bir veya iki yıldız versem amenna sözüne diyecek lafım yok asıl egosuyla tatmin olanlar sizlersiniz daha ne diyem Berkant kardeşim
Tabi ya 3 verdinn :D anlat anlat heyecanlı oluyo görünce gururmu ypatin degistirdin dcegerlendirmeni ben farkındayim nedende ben yorumuna cvp verdim 5 daka sonra tema puanı 4.07 den 4.18 oldu degerlendiren arkdaslarda ayni baksa yeni birde degerlendirme ypamamıs 2 den 3 e mi yükselttin : :D Egonu Tatmin et bakalım nereye kadar olcak polimine girmicem bir kere yazim dedim tek kendini uyanık sanma diye ...

• "06**ECE**" is female

Date of registration: Dec 1st 2012

• Send private message

24

Saturday, January 31st 2015, 4:30pm

Ellerine , emeklerine sağlık BERKANT ... Güzel ve kullanışlı çalışmalar olmuş ... Güzel emek ve güzel paylaşımlar için teşekkürler ...

• "TAMER*39" is male

Date of registration: Oct 16th 2013

• Send private message

25

Saturday, January 31st 2015, 5:43pm

Tabi ya 3 verdinn :D anlat anlat heyecanlı oluyo görünce gururmu ypatin degistirdin dcegerlendirmeni ben farkındayim nedende ben yorumuna cvp verdim 5 daka sonra tema puanı 4.07 den 4.18 oldu degerlendiren arkdaslarda ayni baksa yeni birde degerlendirme ypamamıs 2 den 3 e mi yükselttin : :D Egonu Tatmin et bakalım nereye kadar olcak polimine girmicem bir kere yazim dedim tek kendini uyanık sanma diye ...

polemik yaratmak isteyen zaten sensin egosunu kimin tatmin ettiği çok açık belli ortada ben temaya 3 verdım 2 veripte 3 yapmadım sitede jürisin benden daha çok iyi tanıyorsun siteyi bak 18 kişi oylamış temanı amaç amaç başka herhalde benim üzerimden olay yaratmak gibi ne diyim çok sükür içim rahat kişiye göre değil temaya göre oylama yapıyorum çok sükür heyecanlı oluyor demi gülüyorum geçiyorum vah haline ne diyemmm

• "RenksizGazete" is male

Date of registration: May 4th 2012

• Send private message

26

Sunday, February 1st 2015, 5:34am

Kardesim...Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tsk.ler.. tebrikler

• "MUSTAFA ÇİLEK" is male

Date of registration: Mar 5th 2011

• Send private message

27

Sunday, February 1st 2015, 3:01pm

Emegine yüregine saglık By_€x güzel harik paylaşım adına tşklr

• "By_€x" is male

• Send private message

28

Monday, February 2nd 2015, 9:25am

polemik yaratmak isteyen zaten sensin egosunu kimin tatmin ettiği çok açık belli ortada ben temaya 3 verdım 2 veripte 3 yapmadım sitede jürisin benden daha çok iyi tanıyorsun siteyi bak 18 kişi oylamış temanı amaç amaç başka herhalde benim üzerimden olay yaratmak gibi ne diyim çok sükür içim rahat kişiye göre değil temaya göre oylama yapıyorum çok sükür heyecanlı oluyor demi gülüyorum geçiyorum vah haline ne diyemmm
Ben Yaratmak İstemiyorumda Şunu Demek İstedim Ama Anlayamıoruzsun İlerleme Gösteren kisilere Saygı Göster Sende İlerleme Kaydet Bunu Hissettir Bizde Görelimm ^^ konu Kapanmıştıor...

• "By_€x" is male

• Send private message

29

Monday, February 2nd 2015, 9:26am

Ellerine , emeklerine sağlık BERKANT ... Güzel ve kullanışlı çalışmalar olmuş ... Güzel emek ve güzel paylaşımlar için teşekkürler ...
Begeni Ve Güzel yorumun içinn Çok Teşekkür ederim ECE ... :)

• "By_€x" is male

• Send private message

30

Monday, February 2nd 2015, 9:27am

Kardesim...Emegine yüregine saglık harika paylasım icin cok tsk.ler.. tebrikler
Begeni Ve Güzel yorumun içinn Çok Teşekkür ederim ATA ABİM ... :)

• "By_€x" is male

• Send private message

31

Monday, February 2nd 2015, 9:28am

Emegine yüregine saglık By_€x güzel harik paylaşım adına tşklr
Begeni Ve Güzel yorumun içinn Çok Teşekkür ederim MUSTAFA ... :)

erzurumlugenc

Intermediate

• "erzurumlugenc" is male

Date of registration: Jun 27th 2015

• Send private message

32

Monday, April 17th 2023, 9:20pm

Eline sağlık paylaşım için teşekkürler