Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
selam radyomun sid nosunu radyolar bölümüne nasıl eklerim
önce eklliyodum o sayfayi bulamiyorum yardimci olursaniz memnun olurum
teşekkürler
1 Haftadır ugrasıyorum kactane sid geldi emaile kactane radyo ismi degistirdim fakat bi türlü radyoyu kuramadım.Ben yayın alabiliyorum ama ofline gozukuyor flatcastta gorunmuyor.
blogcu adresiniz duzenlemenizdir sayfaniz tam duzenlenmemis siden gelinmede sorun yok sizle de konus dum gibi sid atilinca guest doldu diyorsunuz . allaturka sid yolayeri ortak radyo o anda sid atmanizla birlikde dinlyeyiciler sizede ziyaret gelir gast guest gelmesi sizlerin misafir kazanmaniza vesile olur kolay gelsinadresi tıklayınca Blog bulunamadı
Maalesef aradığınız blog mevcut değil. Ancak, yurekdesesinfmm alt alan adı kaydedilebilir durumda!
yurekdesesinfmm alt etki alanını kaydettir diye bi uyarı geliyor yardım lütfen....