Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ses Driverınızı silip yeniden yüklemeyi deneyin
Sorununuz ile alakalı muhtemel olabilecek çözüm yolları konu içinde mevcuttur. üst üste mesaj yazmak yerine, yeni çözüm yolu gösterilecek öneri bekleyiniz
ses driverlerini ordan kaldırın arkadaslar denetim masasındanda kaldırın ve tekrar yükleyi
ben su anlik cözümü Media player ile yayin yapmakda buldum
Sanırım flatcast henüz Win10 a hazır değil
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Tomato54" (15.09.2016, 04:55)
Pc de hiç bi sorun olmamasına ragmen hangi şarkiyi Mixere atarsam atayım cok A$IRI HI$IRTI CIKARIYOR. Sebebi Ne Olabilir. Darktada Düzelmiyor.
hayirli huzurlu gunler selam arkadaslar
benim bir sornum var, uzun zamandir yayin yapmiyordum. Simdi yeniden baslamak istedim yayin yapmaya ama pcde yayin alinca seste sorun oluyor, sadece kisirik sesler cikiyor mixerden.
benim ne yapmam lazim? bilen vasra yazarsa sevinirim
not: pc alamnca ama sorun deil