Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
önerilen radyo olarak görünme
SLM ARKADASLAR BENİM SORUNUM SİD YERİNDE RADYO İSMİNİN GÖZÜKMESİ BUNDAN 15 GÜN ÖNCESİNE KADAR RADYOMUN İSMİ GÖRÜNÜYORDU ŞU AN GÖRÜNMÜYOR NEDEN ACABA BENİM CENAZEM VARDI RADYODAKİ ARKADASLAR 2 GÜN RADYOYU ACMISLAR FAKAT MÜZIK CALMAMISLAR NEDENİ O OLABİLİRMİ LÜTFEN RİCA ETSEM TEKRAR SİD YERİNDE RADYOMUN İSMİNİ GÖSTEREBİLİRMİSİNİZ yigido58fm 1441252 ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER KOLAY GELSİN
Öncelikle başınız sağolsun
Mesajınızı buraya taşıdım
Önerilen radyolar belli aralıklarla kontrolden geçiyor Kriterlere uymayan ve koşulları sağlamayan radyolar isimden kaldırılıyor
demek ki kontroller sırasında istatistik sayınızda ki düşüş görülmüş ve kaldırılmış
Konuyu buradan takip edebilirsiniz buradan dönüş yapılır
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "' Cansın" (14.05.2016, 18:13)
TSKLER DOSTLAR SAG OLSUN İNŞ BİR AN ÖNCE EKLENİR İLGİNİZ İÇİN TSKLER
sid yerinde radyo ismi görünmesi
merhaba sid yerinden radyomun isminin görünmesini istiyorum mümkünse 1441252 şimdiden teşekkür ederim emeginize sağlık.
1441252 Sıd nolu radyonuz önerilen radyolar arasına Yigido58 Fm olarak eklenmiştir Hayırlı olsun
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

ÇOK TSKLER EMEGİNİZE SAGLIKK