Kuşları bende çok severim.İnsanoglu hep günahını alır kuş beyinli der ama,bilmezlerki birçok insandan daha üstün bir zekaya sahiptir.
Gelelim temaya,özellikle üst kısımdaki hafif renk tonlamalarına bayıldım.Usta işi böyle olur baktıkça baktırır,herseyiyle mükemmel bir çalisma olmuş yine,
emegine yüregine saglık Zenomm, ayrıca psd ekledigin içinde çok tsk ederiz.
Sedef şirket sahibi ben ve sende şirketin genel müdürü olarak yoruma tşk ederim..
Kuşları bende severim ,özgürdürler..Karga benim bildiğim dünyadaki en zeki ve akıllı hayvandır..Kuş ama çok insandan zekidir hani insanmın diye övünen bir çok kişiye nal toplatır zekası ile..
Bende kendimi karga gibi his ediyorum..Kuş beyinli demek için önce empati kurup karga olabilmek önemli..
Psd ve temayı indirenler güle güle kullansınlar..Ben kimsenin emeğini alıpta kendi emeğim demedim..PSD bunun ispatıdır..Hoşş shopta çok bilgim olmasada kendimce ilerlemeye ve kendimi geliştirmeye çabaladım..sütçü beygiri olmak yerine yarış atı olmak her zaman iyidir..Sütçü beygiri olduğu yerde sayar,yarış atı hızına hız katar..
Bu tema ile ALLATURKAA ya nokatmı koymuş bulunuyorum..Aslında paylaşımım olmayacaktı..Bir arkadaşa bu temamı ithaf ettikkten sonra temaya noktayı karar verdim..
Tşk ederim güzel sözlerine Sedefim..