Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
wep page arka pilan siyah olmadığı için bende photosopla yapdım umarım becermısımdır
Eline emeğine sağlık önizleme linki ve indirme linki görünmüyor
ABİCİM DENEME AMACLA YAPDIK ONUN ICIN EKLEMEDIK OLMAMIŞ YANI
Programda sorun var eklemek istiyom olmuyor siyah olması lazım arka pilan sorunlu
Yıne biz tema işine devam bu iş bıraz kafa yorucu zaten programda calışmıyor bırakdım ındeks ısını
body background kısmından renk kodunu ayarlayabilirsin
oLmuyor Kackez bakdım düzelmiyor
Güzel paylaşım adına tşklr emegine saglık
Yorum ve beğenı için saol abicim
BY DADAS KARDESIM ÖNCELIKLE GÜZEL CALISMA ADINA TSK EDIYORUM.. DENEM INDEX YAPMISINIZ BENCE OLMUSSADECE SIZE NACIZHANE TAVSIYEM OLACAK
1: INDEX SABLOM CALISMASINDA BUTON YAZILARI AZ BIRAZ KÜCÜK PX LER ILE YAPMIS OLURSANIZ ORTAYA COK DAHA GÖZE ZARIF GÖRÜNÜM OLUR
2: INDEX TASARIMLARDA EN ÖNEMLI OLAY WEB PAGE MARKERDE CALISIRKEN KODLAMA HATALARINA UYARIYA <DIKKAT EDILMESIDIR..1
•<GÜZEL CALISMANIZ ADINA GÖZ NURUNUZA EL EMEGINIZE YÜREKDEN TSK. EDIYORUM..PAYLASIM ADINA TSKLER VE CALISMALARINIZIN DEVAMINI DILIYORUM..!>
Programımı Yapdım Yakın Zamanda indeksLerım Gelecek saYgılar