Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
bir kac gundur her konuda yardimci olan *Deniz* e cok tsk ederim ve yardimlarinin sonucu ortaya cikan ilk calismam umarim ondan caldigim vakitlere deymistir...
HAZANX, biraz daha gayret et olacak bence

Fcp olmadigi için gerekli alana tasiyorum calismani
Paylasimin için tsk ederim
Emegine Saglik..Cok Güzel Olmus..Denizede Tskler...Nice Güzel Temalar Dilerim..
HAZANX, ilke göre güzel olmuş bence devam edin çalışmaya zamanla çok daha güzel çalışmalar hazırlarsınız eminim

Başarılar gelecek çalışmalarınızda.
HAZANX, ellerine deniz emeklerine saglık çok güzel bir çalışma
yorumlariniz icin tskler slowcu kusura bakmayin fcp li olarak nasil ekleniyor ona bakmadigim icin ilk olarka bu sekli ile gonderdim ve gercekten bu calismadaki en buyuk emek *Deniz* in kendisine cok tsk ediyorum ins devami gelir ....
Rica ederim estf. siz emek harcamışsınız. Fcp hazırlamak içinde bu linke bakın.
http://www.allaturkaa.de/orion/kb.php?mode=article&k=3
hazanx ,paylasimin icin tesekkürler süper olmus :up:
Elinize sağlık. Teşekkürler.
ilk calisma !,gercekten tebrik ederim ...paylasimin icin sana, yardimlarini esirgemeyen arkadaslarina tesekkürler .bilgi paylastikca büyür,devamini dilerim