Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
slm forumda bulunan deyerli paylasim yapan arkadaslar dostlar sorum su bunca sene yayin yapmama ragmen ilk kez yasdim bu sorunu sizlerle paylasmak isdedim?
yayin verdim ve tekrar dinlemiye gecdim sorun yokdu - yayin aldim ve ses de hasirti meydana geldi .format atildi hersey yenilendi basdan asagiya hersey formati atan firma bir haftadir denememize ragmen falata yayin aldigim zaman ses sorunu yasiyorum ne yaptiksa bu sorunu bir türlü bitiremedik simdi diyeceksiniz? ses karti yada ses ayarlari hayir deil
normalde ses de sorun yok dinlerken sorun yok media-player le yayinda sorun yok sesde ne zaman flat mixserin kulanirsam cok hisirtili bozuk ses var ? sorun falatin misxerinde mi sorun yoksa bilmedimiz baska sorun mu var lütfen yardimmm sebep nedir bilmiyorum bilgisi olan kardeslerim yazsin lütfen
simdiden cok tsk. ederim
saygilarim sunarim
tsk ederim güzsel paylasiminiz icin vermis oldunugnuz bilgi icin ama ne yaptiksa ise yaramiyorslm forumda bulunan deyerli paylasim yapan arkadaslar dostlar sorum su bunca sene yayin yapmama ragmen ilk kez yasdim bu sorunu sizlerle paylasmak isdedim?
yayin verdim ve tekrar dinlemiye gecdim sorun yokdu - yayin aldim ve ses de hasirti meydana geldi .format atildi hersey yenilendi basdan asagiya hersey formati atan firma bir haftadir denememize ragmen falata yayin aldigim zaman ses sorunu yasiyorum ne yaptiksa bu sorunu bir türlü bitiremedik simdi diyeceksiniz? ses karti yada ses ayarlari hayir deil
normalde ses de sorun yok dinlerken sorun yok media-player le yayinda sorun yok sesde ne zaman flat mixserin kulanirsam cok hisirtili bozuk ses var ? sorun falatin misxerinde mi sorun yoksa bilmedimiz baska sorun mu var lütfen yardimmm sebep nedir bilmiyorum bilgisi olan kardeslerim yazsin lütfen
simdiden cok tsk. ederim
saygilarim sunarim
Sorununuz yanlis ses driveri yuklenmesi veya eksik codec yada yanlis codec yuklenmesinden
Ayni sorunla defalarca karsilastim hep yanlis driver yada codec bilesininden kaynaklaniyor
Yüklü ses driver ve bilesenlerini kaldirip
Anakart marka modelinize göre uygun ses driverini kurun radyoda yayini deneyin eger yine olmazsa ses driverinize uygun codec bilesini kurun bazi ses kartlari codec yüklersenizde ayni sorunu yapabilyor onuda göz önünde bulundurmak gerekiyor.
Kolay gelsin
üncelikle cok tsk ederim güzel paylasim icin deyerli onur ben toplama pc kulanmiyacaim bilirsin ) ama avrupa genelinde bu sorun var bir kac arkadasla sohbetimde ayni durm win10 yuklendi pc basdan asagi yenilendi kople formati orjinal ama halen devam ediyor sorunum sanirsam falatan kaynaklaniyor bu sorun fltin formunada bakdim ama bir seye raslamadim paylasim varmi diye sorun cözölmüs deil deyerli kardesim onur cok cok tsk ederim eyer bu sorunu cöze bilirsem burdan paylasirm paylasim yapan üm paylasimci formcu dostlara cok cok tsk ederim saygilarim sunarimBilgisayarın toplama degılse marka modelını orjınal sıtesınden ındırıp kurman gerekır
Dikkat etmen gerekenler
işletım sıstemı vısta - wın 7 - wın 8 wın 10 .....
bit hızı 32-64
En onemlısı de ılk once şuan mevcutta yuklu olan ses drıverını kaldırıp pc reset attıktan sonra ındırdıgın ses drıverını yuklemek
kolay gelsın fırsatım oldukca bakabılıyorum foruma
konu güncel yardım edebilecek olan yokmu ya !! çözemedim ben hala
konu güncel !!!!
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Atilla_Ky" (25.03.2016, 20:01)
Atilla kardes ben bütün çözülere başvurdum olmadı formatta çözüm degil forumdada oguspogus arkadasımız cavabı verdi banada yardımcı olmaya çalsıyor terslemenize gerek yok ben sadece konunun güncel oldugunu belirttim bundada birsey yok kardes çözmeye çalsıyorum konu güncel dedik çünki yeni üye olan olur biri görür cevap yazar bilsin sorunun çözülmedigini konu kitlenmesin yani insanlar yanılmasın anlatabildimmi boş yere bir daha beni terslemeyin ricaediyorum alaturka gibi güzel bir paylasım platformunda bunu yapmayın ricaediyorum sizden !!! kolay gelsin...
konu güncel yardım edebilecek olan yokmu ya !! çözemedim ben hala
konu güncel !!!!
Sorununuz ile alakalı muhtemel olabilecek çözüm yolları konu içinde mevcuttur. üst üste mesaj yazmak yerine, yeni çözüm yolu gösterilecek öneri bekleyiniz
Bu arada tüm sonuclara rağmen değişen birsey yoksa yeniden format seçeneğide unutmayınız