Aslında forumda çok güzel şablonlar var benim şablonlarım yanlarında çok basit kalıcak ama :roll: Bende kendi hazırladığım stillerden bir kaç şablon hazırlamak istedim. Umarım birilerinin işine yarar :oops:
*Deniz*, Senin hazirladigin Sablonlari herkeS iStedigi gibi düzenleyebilir o yüzden cok kullaniSli Sade olmaSi avantaj kendi temaSini yapmak iSteyenlere :up:
*Deniz*, emegine saglık çok güzeller SheKerLee, dedigi gibi herkes istegi dogrultusunda düzenler inş birini düzenler gönderirim buraya paylaştıgın için tşk ederim
Evet bende özellikle sade hazırladım tema yapmayı öğrenmek isteyenler için. Kendilerine göre düzenler isteyenler Umarım birilerine faydalı olur bu paylaşım.
slm emeklerine saglik cok guzel hepsi ben bu sablona bir tema hazirladim ama program olmadigi icin sadece resimler ekledim eger isterseniz size verebilirim degerlendirirseniz
canem, photobuckette limitim dolduğu için bir süre bazı resimler görünmücek. Bundan payını şablonlarda almış üzgünüm Başka bir yere yükleyip düzeltiyorum hemen