Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Yapilan Emege Tsk etmek
Yaa Süpersinizz Tskederimmm Emeginize Yüreginizee saglik ..SAYGILAR ..
tema istek
arkadaşlar emekleriniz için candan gönülden teşekkürler benim ismim arzu ismimle temalara ihtiyacım var sade şık fazla gifli olmayan temalar istiyorum kalabalık bir radyodayım çok şık olsun istiyorum ben kendim temacıyım son program yok bende png li resimlerden ancak tema yapıyorum yani normal temalar biraz farklı gösterişli temam olsun istiyorum bana zaman ayırabilecek arkadaşlarım olursa çok mutlu olucam şimdiden çok teşekkür ederim
sitemi
arkadaşlar emekleriniz için candan gönülden teşekkürler benim ismim arzu ismimle temalara ihtiyacım var sade şık fazla gifli olmayan temalar istiyorum kalabalık bir radyodayım çok şık olsun istiyorum ben kendim temacıyım son program yok bende png li resimlerden ancak tema yapıyorum yani normal temalar biraz farklı gösterişli temam olsun istiyorum bana zaman ayırabilecek arkadaşlarım olursa çok mutlu olucam şimdiden çok teşekkür ederim
Sitemizde istek üzerine tema yapılmıyor ancak forum içinde ve tema galeri bölümünde binlerce tema içinden zevkinize uygun bir çalışma bulabilir onlara ya kendiniz isim yazar yada hareketli dj ismi isteyip ekleyebilirsiniz.
tema sayfaları için TIKLAYINIZ
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
dj ismi istegi
selam arkadaşlar.sizlerden bir ricam var.dj doğan . çeşitli renklerde hareketli isimler rica ediyorum şimdiden tesekkürler.
selam arkadaşlar.sizlerden bir ricam var.dj doğan . çeşitli renklerde hareketli isimler rica ediyorum şimdiden tesekkürler.
Buyrun Doğan bey..Umarım beğenirsiniz.
Raporlayan doğan58 (Bugün, 19:54)
dj doğan istegi çeşitli renklerde .şimdiden tekeürlerr
İsteğinizi daha önce arkadaşımız yerine getirmiş. Raporlama yapmak yerine istek mesajınızı takip ediniz..
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

tesekkürler zeyno ellerine sağlık güzel olmus . işlerinde başarılar dilerim
bende hareketli dj yazisi istiyorum yardimci olursaniz sevinirim dj yahya dj rıza iki tane rica etsem
Dj ismi, gif gibi isteklerinizi bu baslik altinda yapabilirsiniz.
Ayrica gif hazirlayip paylasmak isteyen arkadaslar bu baslik altinda isteklere cevap verebilirler..
Lutfen isteklerinizi ayrintili sekilde yazin, ilgilenen arkadaslar icin kolaylik saglamis olursunuz
ayrica ayni istekleri defalarca yapmayin...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "' Cansın" (2.06.2015, 23:45)
bende hareketli dj yazisi istiyorum yardimci olursaniz sevinirim dj yahya dj rıza iki tane rica etsem
Dj Yahya ve Dj Rıza hareketli isimleriniz hazırdır.Umarım beğenir ve iyi yayınlarınızda kullanırsınız.

selam bende dj ismi yazdırmak istiyurum mümküse tabi dj sema ve sade dj olarak hareketli
Hayal gözlüm raporlama yerine cevap tusu kullanıp mesajınızı bırakabilirsiniz

::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "süslüü05" (16.08.2015, 02:47)
Alıntı
Raporlayan hayal_gozlum_46 (Bugün, 20:3

selam bende dj ismi yazdırmak istiyurum mümküse tabi dj sema ve sade dj olarak hareketli
hareketli dj ismi
rica etsem Aşk-ı Lal ismi yazabilirmisiniz.? şimdiden tşkler
rica etsem Aşk-ı Lal ismi yazabilirmisiniz.? şimdiden tşkler
hareketli dj yazıları
DJ EFSANEM hareketli yazıları istiyorum eger mümkünse.şimdiden emeginize yüreginize sağlık herşey gönlünüzce olsun
DJ EFSANEM hareketli yazıları istiyorum