Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
rosenin arka planlar dsg rose
Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (17.08.2013, 11:06) düzenleme sebepleri: içerik yenilendi.
Ellerinize SgLık GüzeL PayLasım son Demissiniz Keske Son Olmasaydı PayLasımLarınzı Çok begeniyordum kendi adıma ..
Tskler PayLasım için..
Rosemm emeğine Sağlıkk çok teşekkürler..
Çok güzeller ellerine sağlık mavi gülüm,teşekkürler...
emeklerinize sağlık paylaşım için tskler
Paylasim icin Tesekkürler;Emeginize Saglik...
Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkür ederim.
Diğer başlıkta ne demek istediğinizi çözememiştim ama iyiki link vermişsiniz..böylelikle anlamış oldum
Bu başlığa aldım yeni eklediğiniz arka plan temanızı.
Başlık içeriğindeki link ler öldüğü için yeni bir tema vermeniz çok iyi olmuş.Düşünceniz için teşekkürler
Emeklerinize sağlık
tskler melye tekrar eklerim bende

tema calisma yapamiyorum iste bu arada haberin var zaten sizin ellerinize saglik
Bunları üste alayım ben...ana başlığın içine yani...orda ilk msj da olmaları daha iyi...
bundan sonra yine eklersen ayrı başlık aç istersen..konu içine yazı yazıldığında falan hem karışıklık olmaz.
melye istersen su yazilari silersin zaten cok eski bi konu bende devami eklerim burdan isteyen alir ayari yapar su alta yazisi silemisin resimlerin altina tskler arka plan dolu eskileri ama yeni calisma yapamiyorum ins musait olduma gine fcp gelir
Tamamdır.
Bundan sonra Fcp siz eklersen bu bölüme yeni konu olarak ekleyebilirsin.Yada fırsatın olduğunda Fcp olarakta zaten eklersin.
Kolay Gelsin
tskler melye zahmet verdim ben gine size elbette eklerim musait olduma

sizede kolay gelsin
Emegine yüregine saglık tşkler güzel paylaşım için tebrikler
Emegine yüreginize saglık güzel paylaşım için tşklr