Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır.... Ama bundan değil kürk toz bezi olmaz
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

çok yakında burda olacam
CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR
çok yakında burda olacam
Hoş geldin onur
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

hoşbuldum atilla bey
yeni ev aldim taşindim düzenlemeler felan derken bide net yeni hat çekiliyor 1 hafta içinde bağlanacak inşallah

sonra burdayım
hoşbuldum atilla bey
yeni ev aldim taşindim düzenlemeler felan derken bide net yeni hat çekiliyor 1 hafta içinde bağlanacak inşallah

sonra burdayım
ALLAH hayırlı uğurlu etsin Güle Güle otur İNS.

ALLAH Razı olsun sagol. Allah olmayanlara versin (Amin)
Kafamda kocaman bir soru işareti, amacın ne senin anlam veremiyorum
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
“Ben sözcükleri sevmem...
İnsan birini sevdi mi,
yapabileceği en iyi şey onu göstermektir...”
Emile Zola
Karadenizde güneşin batιşι, mehtabιn doğuşudur.
Oh ne ala, biz çalışalım sen uyu orda ! Bayram gelmiş neyime
Görev tamam bifendi
Her insan kendine yakışanı yapar, çünkü kalite asla tesadüf değildir..

Allah seni en cok sevdiği kullari arasına alsın
tez zamanda saglıgına kavuş aramıza dön...
dualarım seninle
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Ey Yar !
Adın hiçbir yere güzel yazıLmamış
Alnıma yazıLdığı kadar.. ♥
Biricigim canim kizim anneler gününde bana babanla beraber hediye alacaktınız...Çiçekte...Biliyorum...Ben bana hediye almayın çiçekte onun parasını bana verin demiştim...O paranın gittiği yeri bilseydin emin ol daha büyük çiçek almak isterdin...Sizin varlığınız bana en büyük hediyedir...Birilerini mutlu ettim ya işte en büyük hediyeyi ben aldım...sağolasin biriciğim...
Ne iş yαpαrsın sen dedi:"Hαmαlım ben dedim". Nαsıl yαni dedi.
"Elimden tutmαsını bilenin yüreğini tαşırım dedim."
kahvaltı yapmayan varsa buyursun

Kalbimi fena kırdın.
tekrar eski ben olamam,sana karsı üzgünüm.