Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Aski-lal
Attığınız ya da atacaklarınız kazıkları saklıyorum, saklıyorum ki gün gelip bana döndüğünüzde sizi ağırlayacak yerim olsun.
www.aski-lal.tr.gg
insan kıyafetleriyle karşılanır...konuşmalarıyla uğurlanır..
Karadenizde güneşin batιşι, mehtabιn doğuşudur.
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Kelimelerdir yasama bağlayan..Coğunluklada sadece iki kelime..
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
Kibrit çakıyorsun karanlıkta...
Bir iş açacaksın sen başımıza yangın mı olur artık, bahar mı ?
Temiz elleri olan insanların da kirli düşünceleri vardır.
S.LEC
Hiç bir zaman yüksekte görmedik kendimizi, sadece gereksiz insanlar için düşürmedik seviyemizi..
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]
Ve oturuldu bir takım şeyler söylendi imla kurallarıyla mutsuzluk üstüne.
Turgut Uyar
Ben düştüm mü çığ gibi büyürüm, sen düştün mü kartanesi gibi erir gidersin
Kara ekmek dizisinden alıntı
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Avucuna taş alırsın teker teker atarsın ama birini atamazsın .
Umutla Baktıgım Gözlerimle Kaybettigim Göz Yaşlarım
Karşındaki insan notunu, hayvansa otunu vereceksin
Kara ekmek dizisinden alıntı
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Şefkat öyle bir dildir ki,
sağır da duyabilir, kör de görebilir..
"Sevmek; çiftleşmek değil tekleşmektir." (Cemal Süreya)
Hiç bir zaman başkasının tabağındakini çalma ,artık kalanı ise hiç yeme...
Çaldığında aç kalırsın,artıkla mikrop kaparsın.
Noktayı cümlenin sonunda değil, Tereddüt ettiğin yerde koyacaksın.