Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Senin adın geçince zehir bile bal olur gözün gözüMe değSe Sanki ihtilal olur ...
Evet/kendi diktiklerimden
Hiç okuldan kaçtın mı?
Karadenizde güneşin batιşι, mehtabιn doğuşudur.
Evet her sınıfta her yaşta hemde
kopya çektin mi ?
Senin adın geçince zehir bile bal olur gözün gözüMe değSe Sanki ihtilal olur ...
EVET
Karpuzdan resim yaptın mı ?
Hayır
Manyetolu telefonları hatırlıyor musun?
Hayır
Güzel yemek yapar misin ?
Söylediklerimizden çok,söylemediklerimize pişman oluruz. Dile getirilmemiş düşünce; gidilmemiş yoldur...
EVET diyebilirm yiyenler çok beğenirler
Bulaşıktan nefret eder misin ?
hayır.. Çünkü makina var
Doğayı severmisin
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Hayır henüz değil...
Çiğ köfte yaparmısın ?
Noktayı cümlenin sonunda değil, Tereddüt ettiğin yerde koyacaksın.
Hayır...
Kahvaltını yaptın mı ?
Hayır
Çiğer sever misin ?
Evet
Tekne ile gezmekten hoşlanırmısın ?
Hayır
su korkum olduğu için vapura bile zor bindiriyorlar beni
Gerçim tatilde yat gezisi pek güsel oluyordu ama yine de normal tekne v.s. korkarım ben
Yemek yapmayı severmisin

acıktım galiba
Evet
denizde ellerinle balık tutmayı denedin mi ?
Evet hemde tuttum
Ahtapot severmisin ?
Hayır çünkü tatmadım

bende tutmuştum
gemiden denize atladın mı