197
Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
•• Ay isiginda saklidir • süslüü05 • Fcp Tema ••
İyi Yayınlar Dilerim
[flash]http://hostarea.de/out.php/i356554_ay-isigi.swf[/flash]
süslüü05 belirtilen dosyaları ekledi:
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
emeğine saglik süslü..Güzel kullanışlı temalar,paylasım için teşekkürler.
Ben İnsani,İnsanligi Bilenlerden Ögrendim.
sedef arkadaşım yine her zamanki gibi harikalar yaratmışsın ellerine sağlık
sade ve şık bir çalışma olmuş
ÇÖZEMEDİM BAZILARINI !! UZAKTAN MI ADAMLAR,YOKSA ADAMLIKTAN MI UZAKLAR..?
Emeklerine sağlık SEDEF oldukça net ve kullanışlı bir çalışma olmuş...
EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
emeğine yüreğine sağlık süslü gayet güzel kullanışlı bir tema olmuş paylaşım adına teşekkürler
BİLGİ AMAÇLI
TAMER*39 NİKİMLE YORUM VE OYLAMA YAPILACAK
TAMERİCİ VE OLYMPLUS NİKMLE TEMALARIM GELECEKTIR
emeğine saglik süslü..Güzel kullanışlı temalar,paylasım için teşekkürler.
Çok tsk ederim degerli yorumunuza Kerim Can, rica ederim
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Emeğinize güzel yüreğinize sağlık Süslü,çok hoş bir çalışma olmuş.Paylaşımınız için teşekkürler.
Noktayı cümlenin sonunda değil, Tereddüt ettiğin yerde koyacaksın.
Begenmene sevindim Sultan, sizlerden böyle samimi güzel yorumlar almak oldukça mutlu ediyor.
verilen emege degiyor tsk ederim saol
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Sedef. Oldukça kullanışlı göz yormayan net bir çalışma olmus kutlarım
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...
sedef arkadaşım yine her zamanki gibi harikalar yaratmışsın ellerine sağlık
sade ve şık bir çalışma olmuş
Ayber,seni tekrar forumda görmek güzel.
Degerli yorumlarınla verdigin destekten dolayı çok tsk ederim saol
Ellerinize emeginize yüreginize saglık güzel paylaşım için tşklr
Umutla Baktıgım Gözlerimle Kaybettigim Göz Yaşlarım
Emegine Yüregine Saglık SEDEF Güzel Ve Bir Okdarda Kullanışlı Çalışma Olmuş Paylaşım Adına Teşekkürler...
hoş ve sade renk olark güzelemeğinize sağlik paylaşima tşk
[align=right][img]http://fs2.directupload.net/images/150701/xi52odwe.png[/img][/align]
Emeklerine sağlık SEDEF oldukça net ve kullanışlı bir çalışma olmuş...
Değerli yorumun için çok tsk ederim,saol
Emeginize yüreginize saglık güzel paylaşım için tşkler
HARF’Ier yetmedi anIaşıImama, bari HâI’den anIa.
emeğine yüreğine sağlık süslü gayet güzel kullanışlı bir tema olmuş paylaşım adına teşekkürler
Tamer çok tsk ederim güzel yorumun için saol
Emeğinize güzel yüreğinize sağlık Süslü,çok hoş bir çalışma olmuş.Paylaşımınız için teşekkürler.
Güzel yorumun için tsk ederim Zarif saol
Emeğinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederim Sedef. Oldukça kullanışlı göz yormayan net bir çalışma olmus kutlarım
Çok tşk ederim degerli yorumunuz için Atilla bey saolun, begenmenize sevindim
Ellerinize emeginize yüreginize saglık güzel paylaşım için tşklr
Degerli yorumunuz için tsk ederim Mustafa bey saolun