Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sevdiklerin ve ailenle birlikte sevgi,huzur ve mutlu daha nice uzun ömürler dilerim...Doğum günün kutlu olsun kardeşim...
Yeni yaşında her şey gönlünce olsun dualarımla,
Doğum günümü kutlayan herkese tek tek teşekkür ederim. İyiki varsınız...
Sadece kupkuru teşekkürmü abisi çayımızı aldık pasta bekliyoruz
Doğum günün kutlu olsun tüm sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu, mutlu nice yıllara Oğuz.
Doğum Günün Kutlu Olsun OGUZ Sevdiklerinle Nİce Senelere Arkadaşım..
Doğum gününüz kutlu olsun ...
Aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte ; sağlıklı , mutlu nice güzel yıllar geçirmenizi dilerim ...
Doğum gününüz kutlu olsun Oğuz Bey sağlıklı,mutlu nice yıllar dilerim.
Uyuz pastacı da FB li çıktı ,kusura bakma yapmam öyle bişe dedi
sağlam pastcıymıs adresini versene abisi
Bizim yan taraf pastacı oldu abim, bacımda orda çalışıo. O yaptırdı zati pastayı. Üstünede ufaklık oğuz abi hastası olduğu için oğuz abi yazdırmış
Bravo bacıma o değilde pasta istiyoruz dedik anında off oldu ama oraya gelince pastacıda yanda kaçış yok
Biraz günü geçti biliyorum ama ancak fırsat buldum yazmak için.
Herkese çok teşekkürler arkadaşlar.
Atilla Abi istediğin pasta olsun, ne zaman istersen en sarılısı ve lacivertlisinden ısmarlarım Kıskananlar avucunu yalasın
Iyki Doğdun Oğuzzz
CAN DOSTUM RABBİM HUZURLU MUSMUTLU YILLAR GEÇİRMENİZİ DİLERİM GÜZEL KIZIN VE CAN DOSTUM SEVGİLİ EŞİN HEMŞOM LA ÇOK ÇOK MUTLU OLUN
Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşin her daim seni aydınlatsın. Doğum günün kutlu olsun..