Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hande Yener-Sebastian
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.
"Yusuf Tandoğan"
Nükhet Duru-Aşk Eğil Önümde
"Yusuf Tandoğan"
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Efecan Dianzenza-Hopp,hopp,hoopp
"Yusuf Tandoğan"
Noktayı cümlenin sonunda değil, Tereddüt ettiğin yerde koyacaksın.
Emel Sayın -- Başı boş saatlerde
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Emel Sayın -- Bilmece

ibrahim tatlıses - terketmek ne kadar kolay
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Ray Charles - Hit The Road Jack
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Uğur Işılak - Aşkım Sana Emanet
Baha - gülü susuz seni aşksız bırakmam
KULAGİMA GÜZEL GELEN TÜM SARKİLARİ DİNLİYORUM
www.aski-lal.tr.gg
Asadbek Bek Sulton - - Sen Gelmez Oldun Turkçe
www.aski-lal.tr.gg

Aylin Şengün Taşçı -- Tek Kelime Bir Söz

Sinan Özen-Seni çok ama çok seviyorum.