Giriş yapmadınız.

[Önerilen Radyo] radyo ismi

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

beikbil

Acemi

• Konuyu başlatan "beikbil"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 18.03.2015, 16:33

radyo ismi

selam alatuka yöneticleri radyom 24 saate devamli yainda oldundan dolayi sid atimda rado isminim cikmasini rica ediyorum sid nom 1472947 radmomun ismi gurbeteyim fm dir bana yardimci olursaniz sevinirim saygilarimla

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 18.03.2015, 16:43

A.Selam,
Radyonun isminin yazılabilmesi için tek kural 24 saat açık olması değil maalesef, radyonuzun online dinleyici sayısıda kriterlerimiz uymalı.
Şu anda istatistiklerinize bakılırsa 18 saat açıksınız ve her saat dilimine en az 7 ve üzeri dinleyiciniz olması gerekiyor.
Kısacası kriterlerimize şu anda uyumlu görünmüyorsunuz, ilerleyen zamanlarda dinleyici sayınız arttığında yeniden başvuru yapabilirsiniz.
Kriterlerimiz için bu başlığı inceleyebilirsiniz-->> [Önerilen Radyo] Radyo Rulet Anlatımı [Önerilen Radyolar]

Kolay Gelsin.