Giriş yapmadınız.

[Önerilen Radyo] radyomun ismi

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "Ela aras" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Ela aras"

• Özel mesaj gönder

1

Wednesday, 11.03.2015, 16:18

radyomun ismi

radyomun adının daha önce olupda sonradan silinmesi gerekçesini öğrenmek istiyorum kriterleri okudum gece gündüz acık olan bir radyomuzyardımcı olmanizi rica ediyorum r
Radyo Aras 1432703 tekrar radyomun ismin görünmesini rica ediyorum

Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Atilla_Ky" (11.03.2015, 16:28) düzenleme sebepleri: Önek düzenlendi

Melye

Yönetici

• "Melye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 11.03.2015, 17:09

Kriterleri okuduysanız radyoların rulette ismi ile bulunması için tek şartın 24 saat açık olması olmadığını bilmeniz gerekiyor.

Ayrıca isim siliniyor ise farklı sebeplerde olabilir, mesela radyo kapalı görünebilir bunun sebebi de SID değiştirmiş olabilirsiniz!
SID numarası değiştirirseniz sistemde radyonuz kapalı görünür, bizler değişen SID i yada sizleri takip etmek zorunda değiliz, değiştirdiğinizde bildirseniz isminiz silinmez yeni numaranız ile eklenirdi.

İsminiz tekrar ekliyorum fakat online dinleyici sayısında ve ya yayın saatinde düşüş görüldüğünde,yayın kapalı göründüğünde silinir.
bilginize.

Radyo Arass olarak yeniden eklendiniz.

• "Ela aras" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Ela aras"

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 12.03.2015, 00:16

radyo ismi

Tesekkür ederimm ilginize 1432703 ama söylediğiniz gibi SİD değişmemiştik suan evet artik yine görünüyor cok tesekkür ederim :)