Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
emegine saglık sultan güzel anlamli bir çalişma olmuş,
yalnız, ben imzanizi göremedim
Süslü Hanım size çok çok teşekkür ederim..Bu çalışmayı Allah Rızası için yaptım.İsme falan gerek yok dedim..Dileyen isteyen ismini yazssın kullansın...Yeterki hoş cuma yayınları olsun dualarında benide bulundururlarsa başka bişi istemem....
Süslü Hanım size çok çok teşekkür ederim..Bu çalışmayı Allah Rızası için yaptım.İsme falan gerek yok dedim..Dileyen isteyen ismini yazssın kullansın...Yeterki hoş cuma yayınları olsun dualarında benide bulundururlarsa başka bişi istemem....
Dini temalari yada diger çalişmalar farketmez , bizlerde zaten o amaç için yapıyoruz,Allah razi olsun densin yeter,
puan şubu önemli deil, sadece indirilme sayısı memnun ediyor,çok kişiye ulaştıgından dolayı,
ben unuttugunuzu düsünerek hatırlatmak istedim sadece
::..kalp kırdıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir..::
Dini temalari yada diger çalişmalar farketmez , bizlerde zaten o amaç için yapıyoruz,Allah razi olsun densin yeter,
puan şubu önemli deil, sadece indirilme sayısı memnun ediyor,çok kişiye ulaştıgından dolayı,
ben unuttugunuzu düsünerek hatırlatmak istedim sadece
Sizin gibi dostlar arasında olmaktan bir kez daha onur duydum.Süslü hanım anladım ki güzel yüreğinizin süsü nikinize yansımış.Çok zarifsiniz.