Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Degerli yorumların ve duyarlılığın için çok tşk ediyorum Çakır, konu dini tema olunca dikkat edip çok daha hassas davranarak çalistim,o bakımdan sizin fikirlerinize katılıyorum,tabiki her görüşe saygımız sonsuz,eleştiriye açığız, ancak bu çalışmamda kendi hakkımıda yiyemeyecem güzel çalisma çikardigimin bilincindeyim önemli olan benim içime sinmiş olması,benim için gayet hoş oldu süper oldu aferin banasedef hanim 5 temanidaa tekrar tekrara dan en ince noktasinakadar inceledimm hepsi ayri bi guzellikler kulnmissin bu arada yorum yapan arkadasların yorumlarınadaa gozz gezdirdimm ikinci temandaa chat bölümünde efendimizz (HZ MUHAMMET .ASV) GUZEL ADİNİ KULANMİSİN GAYETDE GUZEL HOŞ OLMUŞ Bİ YORUMDA ARKADAS CHAT BÖLUMUNDE YAZİNİN HOSS OLMADİGİNDAN BAHSEDİYOO BEN AYNİ FİKİRDE DEGİLİM BU TEMADAA DJ ARKADAŞLAR DİNİ YAYİN YAPACAKLAR ALLAH CC . ADİNİ EFENDİMİZİN ADİNİİ ZİKREDECEKLER BUNDA Bİ SAKINCAA DİNEN UYGUNSUZLUK BULUNMAMAKDADİRRÇOK GUZEL OLMUŞ EMEKLERİNEE SAGLİKK AYRİ AYRİİ TEPRİK EDERİMM EMEKLERİNEE PAYLASİMLARINAA SAGLIKBÖYLEE Bİ GUZELİKLERİİ BİZEE SUNDUGUN İCİN ALLAH SEN DEN RAZİ OLSUN![]()